Terkut Nycistä!

 

Huomenta New Yorkista! Tulimme tänne eilen isolla Suomi-jengillä vesisateen saattelemana. Edes jet lag ja kastuminen ei saanut omaa fiilistäni lannistumaan, sillä olen yksinkertaisesti vain järkyttävän innoissani täällä olosta. Aikaero herätti minut jo ennen viittä, ja oli ihan samanlainen "joko saa nousta" -olo kuin jouluaattona lapsena. 

Hanna laittoikin samalla sekunnilla viestiä, ettei hänkään saa enää unta, joten päätimme lähteä Brooklyn Bridgelle katselemaan auringonnousua. Myös Marianna ja Sara liittyivät jengiin ja lähdimme kuuden aikaan käppäilemään sillalle. Koska olen normaalisti iltavirkku, rakastan tänne päin lentämistä, kun voi kerrankin herätä ennen auringonnousua ja vielä ilman ponnisteluja.

Tänään olisikin sitten vuorossa Esmara by Heidi Klum malliston esittely, jonka hän on suunnitellut Lidlille, ja illalla menemme syömään koko jengillä. Voi että, miten hyvältä tuntuukaan olla täällä!! 

Pants - Nelly (here*), Shirt - Topshop

*adlink

Pictures of me: Hanna Väyrynen

Kommentit

emmms (Ei varmistettu)

Upeita kuvia! Haluan itsekin tuollaiset housut. Hauskaa, että myös Hannan blogia seuraavana tunnistin kuvat heti hänen ottamikseen :)

Elisa Lepistö

Eikä! :D Aika hauskaa! Joo Hanna on kyllä velho kameran takana <3

eltsu (Ei varmistettu)

UPEITA kuvia!!! Ja kauhee NYC-ikävä. Omasta reissustani on vierähtänyt jo viis vuotta...pakko pakko päästä pian uudestaan! :)

Kommentoi