Tohtori Sykerö

Samantien kun kirjoitin otsikon, minulla alkoi soimaan tämä kappale päässä. Nimi tuntui kuitenkin sopivalta. Olen aika onneton hiustenlaittopuuhissa, mutta kerrankin onnistuin sillä saralla. Tämä on niin helppo tehdä, että halusin jakaa sen teidän kanssanne. Tämä onnistuu varmaan hiukan lyhyemmälläkin tukalla. Tarvitset vain pieniä kuminauhoja tai ponnareita. Itse käytin sellaisia hevospampuloita, joita minulla on syystä tai toisesta ollut kaapissa jostain 90-luvulta.

    1. Tee puoliponnari ja löysää sitä vähän.

 

    1. Kiepauta ponnari hiusten välistä sisäkautta.

 

    1. Ota pieni osio lisää hiuksia ja laita se löysälle ponnarille, toista kiepautus

 

    1. Tee tämä niin monta kertaa kuin haluat (itse tein 4)

 

    1. Lopulta hiukset voi jättää vielä auki tai kieputtaa nutturalla tai letille. Itse tein kalanruotoletin jonka loppujen lopuksi kiinnitin pinneillä sykeröksi.

Jos haluaa kampauksesta vähän arkisemman tai boheemimman, voi vedellä muutamia irtohiuksia sieltä löysemmälle tai kihartaa hiukset ennen kampauksen tekoa. Mitä mieltä olette tällaisista satunnaisista kampausvinkeistä? Here's and easy hairdo that I did few days ago. It is actually easier than it looks. You need only little rubber bands and pins. First do a ponytail from your upper hair and part it in the middle. Then, take the lower portion of your ponytail and loop it over the parted upper portion. Do another ponytail just below that one and repeat the loop-thing. I did 4 sections, but you can choose how many you want. Then you can just leave the rest open, or what ever you want. I did a braid and pinned it.

 

If you want to have more bohemian look, you can curl your hair before doing this. What is your opinion on occasional hair tutorials, yay or nay?

Kommentit

Mari (Ei varmistettu)

Ihanan näköinen kampaus!
Täytyy kokeilla. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! Munkin mielestä se oli aika hauska!:)

Räyhis (Ei varmistettu)

Oi että, aivan täydellinen kampaus! Hiustenlaitto on oikeestaan sellanen laji, missä mä pärjään melko hyvin, mutta Tohtori sykeröä mä en ole aikaisemmin kokeillutkaan! (; Ihan täydellisen rento ja silti niin juhlava kampaus, tulee todellakin kovaan käyttöön!

Elisa (Ei varmistettu)

Hihii,loistavaa! Joo tää menee helposti jossain juhlallisemmassakin tilaisuudessa, tai piristää kivasti jotain tylsempää arkiasua ;)

vilma (Ei varmistettu)

Kaunis ja helponoloinen kampaus! Itseä ainakin kiinnostaa jatkossakin hiusjutut! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Jeii! Joo se oli yllättävän helppo:)

Annika (Ei varmistettu)

Parhaat kampaukset onnistuu jotenkin usein itelläni vahingossa. Harmi että se vahinko on aika usein sit tyyliin kun alkaa pesemään illalla kasvoja tai pyöräyttää jonkun nutturan salille mennessä :D Tää kampaus kuulostaa siltä että onnistuu takuuvarmasti myös kiireisenä työaamuna! :) Kiitti vinkistä!

Elisa (Ei varmistettu)

Hahahha joo mä niin tiedän mitä tarkoitat! Miten se meneekin aina niin :D

Kaisa (Ei varmistettu)

Magee kampaus! Sopii hyvin monivärisille hiuksille :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos:) tosiaan tulee aika elävän näköinen kun on raitoja!

Marjaana Alanko (Ei varmistettu)

Ihana kampaus! Tätä täytyy kyllä kokeilla! Laita ilman muuta jatkossakin kampausvinkkejä, kivaa vaihtelua! Lyhyt video tai step by step ohjeet kuvin vois olla kätsyt, mutta tämän kyllä ymmärsi ilmankin :D

/ Marjaana

Elisa (Ei varmistettu)

Joo seuraavalla kerralla pitää ottaa kuvat! Tää sattu onnistumaan vähän vahingossa niin tuli mieleen kirjoittaa siitä vasta jälkikäteen! Ens kerralla kuvaohjeet mukaan. ;)

Amanda (Ei varmistettu)

Mun on pakko kyl sanoo, etten ymmärtäny noista ohjeista mitään :D kampausta olis tosi kiva kokeilla, mut jotenki en kässää tota puoliponnari kieputus -juttua. Kuvat tosiaan selventäis. Hiusjutut kiinnostaa jatkossakin.

Aurinkoista päivää!

Elisa (Ei varmistettu)

Heii katopa toi alla oleva linkki! :) mä en osannut selittää kauheen hyvin tosiaan :D

Sara (Ei varmistettu)

Jooo! Tosi kivannäköinen kampaus, arkena kun ei jaksa useinkaan hirveästi käyttää paljon aikaa hiustenlaittoon niin tää kuulosti nopeelta ja helpolta! :)

Salla (Ei varmistettu)

Joo, lisää hiusvinkkejä kehiin vaan! Nimim. Tukka aina nutturalla :D

Marja (Ei varmistettu)

Tosi kaunis kampaus! Vinkkejä otetaan ilomielin vastaan jatkossakin!

Kommentoi