Treenipäiväkirja viime viikolta

Nyt olisi aika summata taas viime viikon liikunnat.

Ma: Lepo
Ti: Lepo
Ke: Sali (pylly, jalat, vatsat 45 min. )
To: Käsitreeni kotona 30 min.
Pe: Aamuaerobinen kovalla intensiteetillä 15 min.
La: Lepo
Su: Aamujooga 15 min.

Viime viikko olikin tuollainen kevyempi viikko. Tällä viikolla taas mennään, sali-koulu-sali-koulu.

Pitäisi ehkä harkita jonkun suuremman salikassin hankkimista koulupäiviä varten. En vain oikein osaa käyttää mitään urheilukasseja.

Ei ollut vielä tarpeeksi lämmin Free-runeille, mutta jotenkin ihanan kepeältä tuntui liukastella talvikenkien sijaan  niin kevyillä kengillä. Eiköhän ne lumet pian ala sulamaan.

 

 Unohdin tällä viikolla ponnarin kotiin, kun menin salille! Sain onneksi vastaanotosta kuminauhan, jolla sain hiukseni kiinni :D

Nyt painelen katsomaan Suurinta pudottajaa. Olen ottanut niitä nauhalle ja katselen melkein joka päivä yhden jakson. Niissä on jotenkin niin ihanan positiivinen tekemisen meininki. Ihmiset ovat aidosti iloisia toistensa saavutuksista ja tsemppaavat toinen toistaan parempiin tuloksiin. On myös innostavaa nähdä, kuinka koko ihmisen olemus muuttuu ohjelman aikana. Vaikka en itse pyrikään painon pudotukseen, saan silti hurjasti motivaatiota ohjelmasta. :)

Kommentit

Happie Ness (Ei varmistettu)

Ei vitsit se on raivostuttavaa, kun salilla huomaa unohtaneensa hiuspompulan kotiin.. Tai MP3-soittimen, sitten vasta treenit onkin pilalla :P

Elisa (Ei varmistettu)

JOO! Siis toi ipodin unohtaminen on vähintäänkin yhtä paha juttu. Oon lähiaikoina unohdellut myös mm. vesipulloa ja salihanskoja useampaan otteeseen. Tosi inhottavaa :D

Senja (Ei varmistettu)

haha liian usein joudun itekin hakemaan sen kuminauhan sieltä vastaanotosta :D niillä on varmaan niitä siellä kasa jemmassa kun jengi unohtelee kuitenkin ponnareita aina kotiin.viimeksi kysyin rohkeasti lainaksi tytöltä, joka oli samaan aikaan pukkarissa. ajattelin, että jos joku kysyisi minulta ja saisin ponnaria lainata (koska tiiän miten ärsyttävää on jos itellä ei sitä ole) niin ilahtuisin :D no, en tiiä ilahtuko tyttö aidosti mutta ainakin siltä vaikutti ja mun treeni pelastu :D!ja itekin oon miettinyt jotain toimivaa ratkaisua tohon kun kantaa salikamoja koulussa. en myöskään tykkää raahata treenikassia kouluun, tulee niskat kipeeksi koulumatkalla kun raahaa kaiken maailman kirjat ja muut mukana. kånkeniin ei mahdu.. usein siis muovipussi matkaan haha :D pitäisi ehkä ostaa joku kiva kangaskassi??

Elisa (Ei varmistettu)

Haha varmaan :D Mä mietin kans, et olisinko kysynyt joltain pukkarissa mutta sit jänistin. Jengi oli tietenkin just alasti ku olisin voinu lähestyä niitä, ja se olisi ollut jotenkin tosi awkward :DToi kangaskassi on ihan varteenotettava vaihtoehto. Pelkään aina nimittäin että mun kaikki kamat leviää kun juoksen johonki bussiin, kun se kassi on niin täynnä ettei mene kiinni. :D

Anonymous (Ei varmistettu)

Ihan asian vierestä, mutta pakko kysyä, että onko sinulla liukuvärjäys hiuksissa vai onko tuo tyven ruskea väri oma värisi? Kontrasti näyttää tosi kivalta :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! Mulla oli oma väri kasvanut, mutta viime viikolla kävin vielä värjäämässä hitusen tummemmaksi tyveä :)

Aliisa (Ei varmistettu)

Mää en oikeen pysta kattomaan tota Suurinta Pudottajaa :S musta siinä ei vaan ole mitään järkeä tarkkailla et kuka laihtuu yhdessä viikossa 2 ja kuka 4 kiloa, kun niin moni niistä lihoo ne samat kilot kuitenkin muutaman vuoden sisään takaisin. Ei ne opi siinä, miten ne handlaa ton syömisen ja liikunnan arkielämässä, kun ne on jossain leirillä tv-kameroiden edessä pakkolaihtumassa. Harmi sinänsä. Ja vielä enemmän harmi jos muut ylipainoiset ottaa tuollaisesta mallia yrittäessään karistaa painoa! Veikkaan nimittäin että metsään menee suurimmalla osalla. Anteeksi tälläinen über-negatiivinen kommentti! :D Kaikki saa seurata televisiosta mitä tykkää! Harmittaa vaan kun niin moni terveys/laihdutus-ohjelma keskittyy vaan niihin pudotettujen kilojen määrään, eikä siihen että saataisiin ihmiset oikeasti terveiksi ja syömään järkevästi myös viiden vuoden päästä :(

Elisa (Ei varmistettu)

Eipä mitään :D asioista saa luonnollisestikin olla eri mieltä. Mä olen kyllä nähnyt sen ohjelman juuri sellaisena, missä ne oppivat ne pääpointit terveelliseen elämään. Sen takia monet, ketkä ovat olleet vain pari viikkoa siellä, saavat kotoota käsin pudotettua hurjan määrän kiloja. Siinä olet ihan oikeassa, että noin nopea painopudotus harvoin toimii, eikä sitä kannattaisi tavoitella normaalielämässä! :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Mäkin oon katsonut jo monta kautta suurinta pudottajaa ja on kyllä tosi motivoiva ohjelma vaikka ei painoa haluaisikaan pudottaa! Se matka on niin mieletön alusta loppuun. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Niin on! Ja niillä on niin hurja tsemppi päällä, että saa itsekin siitä energiaa :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Minkälainen tuo sun aamuaerobinen on? Mää oon ite aina aamusin ihan kuoleman väsyny ja ois kiva kuulla, että miten tuon voi puristaa noin lyhyeen aikaan. Oon miettiny, että voisin alkaa harrastamaan aamulenkkeilyä ihan vaan että treenit olis sitten illalla jo takana päin. :) Vielä en oo uskaltautunu lenkille kun tuolla on niin jäistä.

Elisa (Ei varmistettu)

Hei! En yleensä tee aamuaerobista, mutta tuo viimeviikkoinen oli tämä, mistä tein postauksenkin: http://startlivingyourbestlife.blogspot.fi/2013/03/kovan-intensiteetin-t... Siinä saa ihan kunnon hien pintaan, vaikka onkin lyhyt :)

Niina (Ei varmistettu)

Kiva nähdä, että säkin maltat välillä pitää vähän kevyempiä viikkoja :) Monesti näistä blogeista tulee ihmisistä semmonen "super-ihminen" mielikuva, tyypit jaksaa painaa töitä, koulua ja treenejä into piukkana päivästä toiseen ja pakkohan niidenkin levätä on, mut jotenkin se aina jätetään mainitsematta. Mukavaa vaihtelua tämä!

Elisa (Ei varmistettu)

Tiedän mitä tarkoitat! :) kyllä se lepo vaan on hurjan tärkeää, ihan jo kehittymisenkin kannalta!

Anonymous (Ei varmistettu)

mistä olet ostanut noi kevyet juoksukengät, nimittäin aivan ihanat! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hei, kiitos :)Ne on viime kesänä ostettu, muistaakseni Intersportista. Ei taida enää olla tota mallia myynnissä. Lähimpänä taitaa olla nää http://www.stadium.fi/urheilu/juoksu/juoksukengat/142489/nike-free-3-0-v... :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Kiitos, vaikuttaa kyllä niin kevyiltä ja hyviltä, et pakko laittaa tilauksee heh :)

Jenna (Ei varmistettu)

Oi sun treenitopit on niin kivoja!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Kommentoi