Turkoosilla lähteellä

En meinannut uskoa silmiäni tehdessäni Google-hakua tästä Hollolassa sijaitsevasta kiikunlähteestä, josta Sara oli kertonut. Päätimme Suomi roadtripin päätteeksi koukata sen kautta kotiin ja näkymä sai kyllä aika sanattomaksi. Tuli mieleen kaikenlaiset blue lagoonit, joita reissuilla on päässyt ihailemaan. En kuitenkaan olisi osannut arvata, että täällä Suomessa ja vielä näin lähellä Helsinkiä on näin upeita paikkoja. 

Tämä kesä on ollut varsinaista Suomi-fiilistelyä omalta osaltani ja tuntuu ettei ole nyt mikään matkakuumekaan päällä. Syksyllä on taas luvassa reissuja työn puolesta, mutta tällä hetkellä nautin kaikkein eniten täällä. Haluaisin ehtiä käydä vielä Yyterissä, Kalajoen hiekkasärkillä ja Lapissa vaeltamassa. Täytynee kuitenkin siirtää näitä vielä ensi vuoden puolelle. 

 

 

Kommentit

No huh! Upeen näkönen paikka ja eihän tuonne aja kuin alle 1,5h stadista!

Pitääpä ens kesänä käydä piipahtamassa :)

Hyvä Elbert!

Elisa Lepistö

Joo ihan huikee! Suosittelen! <3

Upea paikka, tuolla pitääkin ehdottomasti käydä! Suomi on täynnä mielenkiintoisia paikkoja, joten kotimaan reissailun fiilistely on ehdottomasti hyvä juttu :)

Elisa Lepistö

No niiinpä! Pitää enemmän reissata Suomessa! Se on vaan välillä hankalaa kun ei ole omaa autoa. :/

Miffa.s (Ei varmistettu) https://www.youtube.com/channel/UCZyZJeSZMYGMUFsrAh9I0Bw

Oi, Kiikunlähde on niin nätti! Pysähdyttiin siellä varmaan pari-kolme vuotta sitten kaverin kanssa jonkun roadtrip reissun varrella, kun netistä olin kuvia bongannut :) Suomi-matkailu alkaa kyllä itelläkin taas houkutella oikein kunnolla, vaikka tällä hetkellä nautinkin Ausseista vielä ainakin seuraavat puol vuotta. Mutta onpahan kivempi sitten aikanaan palata Suomeen, kun on pää täynnä idiksiä, missä reissata ihan kotimaassakin :) Ruskavaellus Lapissa on ainakin bucket-listalla...

Elisa Lepistö

Joo sama täällä! Tää on kyllä upea maa <3

Kommentoi