Turku

Eilen jo mainitsinkin, että olen tämän viikon turussa. Tein eilen pienen 5km lenkin kun oli niin ihana sää. Miten minusta tuntuu että Turussa paistaa aina aurinko? Tässä muutamia kuvia eiliseltä päivältä.


Kävelin ensin reippaasti Aurajoen rantaan, ja sen jälkeen kiipesin Samppalinnan kukkulalle. 

Aurajoki oli kaunis, niinkuin aina. 

Jossain vaiheessa alkoikin jo aurinko laskea, ja tuli melko hölmö olo aurinkolasien kanssa. Kun pääsin kotiin, ikkunasta näkyi todella kaunis auringonlasku. Tajusin kuinka lyhyitä päivät ovatkin yhtäkkiä.
Menkää ihmeessä ulkoilemaan! Nyt kun valoisa aika vähenee kokoajan, tällaiset aurinkoiset iltapäivät ovat harvinaista herkkua :)

Kommentit

aippe (Ei varmistettu)

Huh, vähän erinäköistä mitä täällä - järvi jäässä ja lunta niin, että nilkat kastuu :D

Elisa (Ei varmistettu)

Jeee :) kiitos paljon! Jos on mahdollisuus käyttää TRX-nauhoja, niin niillä saa loistavaa vatsalihastreeniä tehtyä. Tässä videopostaus muutamasta liikkeestä joita olen tehnyt http://startlivingyourbestlife.blogspot.fi/2012/10/trx-nauhat.html?m=0 mutta usein myös rasva kertyy vatsan seudulle(ainakin minulla) ja sen takia tuossa "sixpäckin" työstämisessä on erittäin tärkeässä roolissa se, miten syö. Ja tällä en tarkoita että pitäisi alkaa syömään pelkkiä ituja, vaan lähinnä pieniä annoksia todella usein :D Yritän saada myös kuvattua muuutamia vatsalihasliikkeitä pian, niitä on paljon kyselty. Siihen tarvitsen vaan jonkun joka ne kuvaa :) joten varmasti tulossa! Ja yritän laittaa kuvia omasta kehityksestä myös, välillä se tuntuu hassulta, vaikka itse tykkään katsella niitä juuri muiden blogeissa. :DJa vielä sellainen vinkki, että itse yritän pitää vatsalihastreenin (niinkuin kaiken muunkin tietty) mahdollisimman monimuotoisena, silloin ei kyllästy niin helposti. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Eikä! :D musta tuntuu että täällä on aina niin hyvä ilma, vuodenajasta riippumatta!

Elisa (Ei varmistettu)

Pakko se on kai uskoa :D Toivotaan silti, että saamme nauttia myös aurinkoisesta viikonlopusta ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Moi! Riippuu ihan päivästä. Normaalein on varmaan sellanen just viitisen kilometria aika hiljalleen, ja loppua kohti kiristän tahtia ja juoksen lopuksi melkein täysiä. Pitkiä matkoja olen tosi huono juoksemaan, mutta tykkään kävellä sellasia 10 km matkoja reippaaseen tahtiin. Ja nyt uusin kokeilu on ollut tällaiset HIIT- tyyppiset lenkit, joissa juostaan vuoroin kovaa ja vuoroin todella hitaasti. Niitä olen juossut salilla alkulämmöksi. Ainakin lämmin tulee nopeasti :)Mutta kaiken kaikkiaan en ole kauhean kova juoksemaan, enkä sitä kamalasti nyt ole tehnytkään, koska rasvanpoltto ei ole ensisijainen tarkoitukseni.

Elisa (Ei varmistettu)

Joo olin itsekin yllättynyt kuinka keväinen meininki täällä olikaan. Vaikka viime viikolla tuli jo lunta ihan kunnolla täälläkin. No onpa ainakin valoisampaa siellä teillä kun on lumi maassa ;)

Iina-Maria (Ei varmistettu)

Löysin vasta tämän sun blogin ja jeee! Ihmeessä hei enemmän kuvia itsestäsi ja sun kehityksestä!Ja ihailen sun vatsalihaksia. Ite treenaan aika paljon, mutta oon jotenkin ihan jumissa vatsalihasten kanssa. Oon tehnyt saman tyylistä sarjaa jo vaikka kuinka kauan. Tosi puuduttavaa ja enää ei tuloksia oikeen tule - eikä siis ihmekkään. Joten oisko sulla jotain kivoja liikkeitä takataskussa? Ja jos haluisit muutenkin vähän kertoa miten treenaat abseja! :-)

Anonymous (Ei varmistettu)

Vähän erilaiset kokemukset kolme vuotta turussa opiskelleena. Turussa sataa aina.

Terhi S (Ei varmistettu)

En voi muuta kuin yhtyä edellisen anonyymin kommenttin entisenä, 22 elämäni ensimmäistä vuotta Turussa asuneena! Turussa sataa ja tuulee aina! Ja jos olet siellä vielä huomisiltana tai lauantaina, niin varoitan: olen tulossa Turkuun, niin sadekin takuuvarmasti tulee :D

Ink (Ei varmistettu)

Hei minkä pituisia/millaisia lenkkejä yleensä juokset?

Vilkku (Ei varmistettu)

hihhi löysin tänne kanssa vasta nyt ja vaikuttaa oikein kivalta blogilta ! : ) mutta itse paljasjalkaisena turkulaisena voin kyllä todeta, että ei täällä ole usein kauhean hyvä ilma :D tosi asia kuitenkin on, että silloin kun on Turku on todella kaunis !http://siivujaonnesta.blogspot.com

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Vilkku :)Joo tänään ainakin näyttää aika sateiselta :D joudunpa siis perumaan puheeni! haha.

Kommentoi