Ubud

ricebali.jpg

Meidän oli tarkoitus tehdä parin yön reissu Ubudiin jossain vaiheessa leiriä, sillä en ollut koskaan käynyt siellä. Kuitenkin päivien edetessä tulimme yhä enemmän vakuuttuneiksi siitä, ettemme halua luopua surffeista. Päädyimme sitten tekemään tehokkaan päiväreissun yöpymisen sijaan. Olin nähnyt kuvia riisipelloista, ja halusin ehdottomasti sinne. 

Vuokrasimme heti aamuksi kuskin, joka lähti viemään meitä paikasta toiseen. Canggusta ajoi lähes puolitoista tuntia Ubudiin, ruuhkien kanssa. Jos olisimme päässeet lähtemään aiemmin, olisi matka taittunut varmaan vieläkin näppärämmin. Vaikka iltapäivä oli pilvinen, oli maisema silti henkeäsalpaavan upea. Meillä kävi tuuri, sillä taivas repesi juuri kun olimme matkalla autoon ja saimme takasin tullessa kuunnella kaatosateen rummutusta auton kattoon. 

Tällä hetkellä kajareissa pauhaa JVG ja porukka availee oluita. Kohta poppoo siirtyy baariin ja meikäläinen luultavasti nukkumaan. Vielä on vähän kahden vaiheilla menojalka. Lämmin ilma ja se fakta, etten ole ollut yhtenäkään iltana vielä missään, tuuppii vähän ajatuksia mukaanlähdön puolelle. Väsymys painaa kuitenkin sen verran rajusti, että taidan vaan vetäytyä taas mummona omaan sänkyyn. 

ubud.jpg

RICEFIELDS.jpg

ubudbali.jpg

riceterracebali.jpg

saravanninen.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *