Unelmien illalliskokoonpano

Bussimatkalla heitin poikaystävälleni kysymyksen: ketkä viisi suomalaista tulisivat unelmien illalliskutsuillesi? Ainoaksi säännöksi laitoin sen, että henkilöiden täytyy olla elossa. Ajatusleikistä tuli melko mielenkiintoinen, kun kuunteli perusteluja, miksi juuri tietyt henkilöt kiinnostavat ja minkä takia joitain kiinnostavia henkilöitä ei illalliselle kuitenkaan haluaisi esimerkiksi henkilökemioiden takia. 

Omaan illallispöytääni haluaisin Maria Veitolan, Paula Vesalan, Kristiina Komulaisen, Henkka Hyppösen ja Esa Saarisen. Maria ihastuttaa suoruudellaan ja huomaan usein samaistuvani häneen. Uskoisin hänen toimivan loistavana keskustelun avaajana. Paulaan sain ensikosketuksen vasta Vain elämää-ohjelmasta ja ihastuin häneen siinä ihan täysillä. Uskomattoman mielenkiintoisen oloinen ja huippulahjakas tyyppi. Kristiinalla on mielestäni poikkeuksellisen hieno energia, josta saa itsekin imettyä inspiraatiota. Hän vaikuttaa myös rohkealta ja innovatiiviselta, jonka kanssa uskaltaisi jutella vähän korkealentoisemmistakin jutuista. Henkka nyt on monin puolin todella hurmaava ja fiksu tyyppi, jolla tuntuu olevan hurjan paljon tietoa asiasta kuin asiasta. Ja Esa, no en tiedä täytyykö sitä edes mitenkään erityisesti perustella.

Tämä on mielestäni kiehtova ajatusleikki ja kertoo paljon myös ihmisestä. Sen takia kiinnostaisikin ihan älyttömästi kuulla teidän viiden henkilön kombo! Ja mielellään myös perustelujen kanssa. 

When we were traveling to Huacachina, I asked my boyfriend, who 5 people he would like to host on an imaginary dinner. The only rule was, the persons had to alive. It was really interesting to hear who he chose and why. Fun game for long drives.

Photos: Tomi Taskula

Kommentit

Pirrre (Ei varmistettu)

Mun illallispöytään tulis: myös Paula Vesala koska se on ihanan mystinen nainen ja niinkuin sanoit, erittäin lahjakas :) Michael Monroe koska uskosin et voisin oppia häneltä paljon. Jenni Vartiainen samasta syystä kuin Paula :) Sami Hedberg et saatais myös hauskuutta illalliselle. Elastinen ois kans sopiva lisä mun kutsuille :)

EricaK
EricaK

Sami Hedberg, kyllä! Mietin ensin että tämä olisi ihan mahdoton tehtävä, mutta siinäpä yksi. Silläkin uhalla että menee ruuat väärään kurkkuun ja tukehdun :D 

 

Elisa Lepistö

Hyvä kombo! Vähän tollanen vain elämää-henkinen :) ja sami hedberg olis kyllö hauska lisä!

annam_
anna k.

Onpas hankala miettiä, että ketkä viisi valitsisin! Mutta ainakin Johanna Kurkela, saisi samalla kertaa sekä syvyyttä että keveyttä keskusteluun. :) Ja tosiaan, miksei Sami Hedberg myös. :D

Elisa Lepistö

Joo tää oli yllättävän vaikea kysymys! Sami on ihan hitti! :D

Kriselda
Kriselda

Oi hyvä ajatusleikki! Mäkin haluaisin Esan kanssa samaan illallispöytään :D

Elisa Lepistö

No äläpä! :D <3 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hui, mielenkiintoinen ajatusleikki! Itse varmaan haluaisin illallispöytään jommakumman näistä komboista: Henrik Dettmann, Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentajan, joka on ihan super mielenkiintoinen ihminen ja saisin varmaan paljon irti hänestä. Toisena varmaan Hjallis, niin suorapuheinen ja jotenki totisuudellaan niin hauska. Maria Veitola myös suorasukaisuuden takia, myös vähän siitä että ois hauska nähdä Hjallis ja Maria saman pöydän ääressä haastamassa toisiaan. Nelosena Brädi, myöskin mielenkiintoisia kommenteja urheiluun liittyen ja hauska persoona, huokuu hyvää energiaa. Viidentenä ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Cheek, ois siistiä nähdä vielä syvemmälle tän mystisen miehen sisälle.
Toinen myös mielenkiintoinen kombo olisi: Kira Kosonen, koska huippubloggaaja. Teemu Selänne, noh tätä ei varmaan tarvii selittää.. :D Shawn Huff, susijengin kapteeni ja huikee tyyppi, niin posiitiivinen ja aivan mahtava persoona! Sauli Niinistö, ois mahtia nähdä sale rennommassa ympäristössä ja viidentenä Eveliina Tistelgren, fitnessurheilija joka hänkin ihan huipputyyppi ja positiivinen asenne. :)

Elisa Lepistö

Mahtavat kombot! Ja tosiaan, olisi hauska nähdä Hjallis ja Maria haastamassa toisiaan :D Ja SALE ois kyllä saatava!!! Miten en ajatellut edes sitä :D Huippuvalintoja.

Kommentoi