Unelmien torkkupeitto

Meillä on Fitfashionilla meneillään kampanja, jonka kautta bloggaajat ovat päässeet kokeilemaan Ostohyvitys.fi– palvelua. Ostohyvitys on siis verkkopalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat kerätä ostohyvitystä verkko-ostoksista. Ostohyvityksen voi ajatella bonuskorttien ja kauppojen kanta-asiakasohjelmien sähköisenä vastineena. Aivan kuten kauppojen bonuskorteissakin, kaupat maksavat Ostohyvitykselle komissiota Ostohyvityksen kautta tulleista asiakkaista.

Yksinkertaisuudessaan Ostohyvitys tuo kauppiaan sivuille maksavan asiakkaan, josta kauppias maksaa Ostohyvitykselle komission. Saatuaan komission kauppiaalta, Ostohyvitys jakaa saadun summan ostoksen tehneen asiakkaan kanssa. Näin asiakas saa rahaa takaisin tehtyään ostoksia verkkokaupassa. Ostohyvityksen piirissä on paljon nettikauppoja, kuten esim. Nelly, Zalando, Stadium, eBookers jne.

Päätin itsekin lähteä kampanjaan mukaan, vaikka en normaalisti ole kovin innokas nettishoppailija. Haavelistalla oli kuitenkin ollut jo jonkin aikaa Ratzerin Twist a Twill viltti  ja huomasin, että Finnishdesignshopista saa myös ostohyvitystä. Päätin sitten ostaa viltin tätä kautta. Käyttäminen oli todella simppeliä, rekisteröidyin ensiksi ostohyvityksen sivuilla. Aikaa tähän meni n. minuutti. Sen jälkeen kirjauduin sisään ja siirryin ostohyvityksen sivujen kautta Finnishdesignshopin verkkokauppaan.Ostokset hoidin ihan normaalisti ja hiukan sen jälkeen tuli sähköpostiin ilmoitus, että olen tienannut 105€ hintaisesta ostoksistani 2,99€. Nyt Ostohyvitys tarjoaa 5€ alkusaldoa kaikille blogini lukijoille. Tästä linkistä pääsee rekisteröitymään.

Toimittivat muuten ilman lisämaksua ihan kotiovelle tuolta Finnsihdesignshopista. Ja todella nopeasti. Ja siinä se nyt on, yhtä ihana kuin kuvittelinkin. Vähän lämpöä tulevia pakkasia varten <3

Postaus on toteutettu yhteistyössä Ostohyvityksen kanssa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *