URHEILULIIVITESTI

Urheiluliiviä on nykyään todella montaa erilaista ja niitä valitessa menee helposti päästä pyörälle. Minulla on melko monia urheilutoppeja /-liivejä, joten ajattelin tehdä tällaisen pienen vertailun niiden kesken. Käyttötarkoitus on perus lihaskuntoharjoittelu, ei niinkään juoksu tai kova pomppiminen. Sen takia tukevuus ei kaikissa ole niin kova. 

1. Victorias Secret

+ Ulkonäkö miellyttää silmää todella paljon. Koska kupit ovat muotoiltu valmiiksi, ei liivi litistä rintaa ihan lyttyyn. Iso plussa myös säädettävistä olkaimista ja takahakasista. 

-Hinta on melkoisen kova, verrattuna monen muun merkin sporttirintsikoihin. Materiaali on melko paksua, eikä siirrä kosteutta yhtä hyvin pois iholta, kuin sen mielestäni kuuluisi. 

2. Lululemon

+Design on kaunis ja materiaalit hyviä. Koostumus erittäin napakka.

-Napakasta koostumuksesta johtuen rintavarustus on todella litistettynä ja välillä kovan treenin jälkeen sitä on tuskallista repiä pois päältä, sillä avaushakaset puuttuu ja toppi pitää vetää pään yli. 

3. Change

+Tuki tuntuu todella hyvältä ja säätömahdollisuuksia on paljon. Materiaali on loistavaa: ei kiristä tai purista ja siirtää hyvin kosteutta.

-Yläosa tulee todella korkealle, joten se näkyy lähes kaikkien treenitoppien alta. Toisaalta, ulkonäkö on kiva, joten se ei periaatteessa haittaa. 

4. Alexander Wang for H&M

+ Ulkonäkö ehdottomasti paras kaikista liiveistä. Materiaali on todella napakka!

- Materiaalit todella paksuja, eikä välttämättä niin teknisiä kuin sporttimerkeillä. Tuote on myös niin kaunis, ettei sitä viitsi pitää urheillessa.

5. Reebok

+Tuntuu todella mukavalta päällä. Materiaali on erityisen pehmeää ja kivan tuntuista. Siirtää hyvin kosteutta treenin aikana ja on lähes kuiva kovankin jumpan jälkeen. 

-Jos treeneissä on paljon hyppelyä ja pomppimista, tuki on liian heikko. 

6. Puma

+ Materiaali todella hyvää. Siirtää erinomaisesti kosteutta ja sisällä on "teippaukset" joiden pitäisi nopeuttaa palautumista. Materiaali on napakkaa ja sopii kovempaankin treeniin. 

-Malli ei ole niin mieluisa, varsinkaan takaa. Kaipaisin hiukan sirompaa selkäosaa. 

7. Gina Tricot

+Todella hyvä hinta-laatusuhde! Design on simppeli, mutta kaunis. Plussaa siitä, että "halpismallissa" on säätömahdollisuus. Materiaali hyvää, siirtää kosteuden ja tuntuu todella mukavalta iholla. 

- Litistää hiukan rintavarustusta, koska mallissa ei ole sille kamalasti tilaa. 

Mitäs tykkäsitte tällaisesta vertailusta? 

Kommentit

NMaria (Ei varmistettu)

http://www.shockabsorber.fi/ ehdottomasti mun suosikkiliivit! Hinta on aika kallis, mutta nää vaan kestää ja kestää ja tuki ei muutu mikskään käytössä. en vaihtais enää pois :)

Elisa (Ei varmistettu)

Noista oonkin kuullut paljon hyvää! Tukevuus on varmasti ihan omaa luokkaansa :)

hanna (Ei varmistettu)

Tosi kiva arvostelu! Itellä aina vaikeuksia löytää hyviä urheilurintsikoita koska itselläni on isot rinnat ja tarvitsen tosiaan tukevat. Ja lisäksi jotkut suht "peittävät", osa noista on niin matalia että tissivako paistaa koko matkalta kun kumartelee salilla:| nuo changen taitaa lähteä kokeiluun :)

Elisa (Ei varmistettu)

Heips, tosiaan Changen liivit peittää todella hyvin! Ja tuki on kyllä varmasti parempi kuin muissa vertailemissani :)

mis (Ei varmistettu)

Silloin kun mulla oli E-F rinnat niin käytin noita Ginan liivejä, ne on ihan huippuhyvät!! Suosittelen niitä kaikille isompirintaisille ja vaikka sanoit ettei tissit sinne mahdu, niin musta niissä oli tosi sopiva kolo isoille rinnoille.

Elisa (Ei varmistettu)

Aijaa! :o Se on tietty aina hankalaa kun koot menee S, M, L, eikä kuppikoon mukaan. Mulla on niin kapoinen ympärysmitta, että joudun ottamaan tuollaisessa tilanteessa pienen koon. Ja niissä taas usein ei ole hirveän paljon tilaa rinnalle. Tai, sitten voi olla että en ole vaan tottunut siihen tukeen :D Ja tuntuu että tisut litistyy, vaikka se olisi tarkoituskin!

Elisa (Ei varmistettu)

Itselleni ei taida tulla noista mikään kysymykseen, rintavarustusta löytyy sen verran paljon :D Olen itsekin Shockabsorberin kannattaja (siskoni suositteli), koska nykyään melkein joka vaateliikkeestä löytyy urheiluliivejä mutta valitettavasti laatu on ihan mitä sattuu! (ja sen huomaa myös sun hyvästä vertailusta). Tietenkin tiedän parilta kaverilta että pienirintaisella henkilöllä ei vähempi tuki haittaa. Itse luotan isoimpien urheilumerkkien (hinta vastaa laatua) ja Shockabsorberin liiveihin.

Elisa (Ei varmistettu)

Joo siis itse pienirintaisena on tullut urheiltua kyllä melkein vailla minkäänlaista tukea. Jos tuki on liian hyvä, niin ettei tisut pääse yhtään liikkumaan (miten se ilmeisesti pitäisikin olla) niin ahdistun todella helposti :D Pitäisi käydä varmaan sovittelemassa noita Shockabsorbereita kun niin moni kehuu!

Paula (Ei varmistettu)

Mulla on käytössä berliinin primarkista bongatut urheiluliivit jotka on aivan ihanat! Maksoi tyyliin markan ja on ollut parhaimpia ostoksiani ikinä :) Ensikerralla haalin niitä kyllä kassitolkulla mukaan!
Tässä postauksessa olisi kiva ollut vielä kuulla näkyykö liiveistä pahastikkin läpi? Se tuntuu olevan nimittäin monen päällä hyvältä tuntuvan liivin kompastuskivi. Onkohan kukaan keksinyt tähän mitään kikkaa että miten kaikki ei näkyisi liivien ja urheilutopin läpi? :D

Elisa (Ei varmistettu)

Oho! Joo aina ei hinta vastaa laatua :) Ja tosiaan, hyvä kysymys! Noista kyllä näkyy kaikista muista pikkasen läpi, paitsi VS & Alexander Wang for H&M, kun niissä on sen verran tuhdimpaa kangas. Mistään ei silti näy mun mielestä häiritsevästi. Toisaalta, mua ei oo ikinä häirinnyt jos vähän nännit vilahtelee paidan läpi :D

lal (Ei varmistettu)

Loisto postaus. Just tälläsen tarvitsin!

minäminä (Ei varmistettu)

Itse käytän myös shockabsorbereitten urheiluliivejä, todella hyviä! Suosittelen! Mulla on aika suuret rinnat, enkä ole koskaan löytänyt mistään muualta hyviä ja tukevia liivejä, varsinkin kun todella monien liivien koot menevät S, M, L. Mulla sais olla rintojen suhteen joku L/XL ja muuten rinnanympäryksen suhteen S :D Ja mä olen ratkaissut sen, että liiveistä näkyy vähän läpi sillaisella tavalla, että kun vanhoista bikiineistä ottaa ne "toppaukset" sinne urheiluliivien sisälle niin hoitaa homman. Mua taas häiritsee jos omat tytöt sojottaa kunnolla näkyvillä :D

Kommentoi