Uuden vuoden lupauksia?

Olen ollut surkea bloggari nyt lomalla, lupaan parantaa tapani huomisesta lähtien!
Koko loppukuu on myös mennyt herkutellessa, eikä salilla ole tullut käytyä. Huomenna alkaa kuitenkin taas terveellinen elämä oikein toden teolla. Energiatasoni ovat todella matalalla, nukun puoleen päivään asti ja silti väsyttää, eikä mitään tunnu saavan aikaan. Odotan siis jo todella innoissani, että pääsen taas urheilun pariin ja terveellisten ruokien laittoon. Sen takia tämä olikin luultavasti tarpeellinen kokea.

Onko teillä jonkinlaisia uuden vuoden lupauksia??
Jos kaipaatte kannustusta terveellisten elämäntapojen aloitukseen, olen teidän tukena :) taidan tarvita itsekin tsemppiä kaiken tämän laiskottelun jälkeen!

Kommentit

Enni (Ei varmistettu)

Pakko sanoa, että oot ihan mielettömän kaunis!

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos Enni, olet itsekin melkonen kaunotar! :)

Johanna (Ei varmistettu)

Itsellä ihan samanlaiset uuden vuoden lupaukset! Tsemppiä lupauksiin! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hyvähyvä!! :) Tsemppiä sullekin!

Senja (Ei varmistettu)

Oi mikä beautyqueen! Samoilla linjoilla menty;herkuteltu ilman liikuntaa:D no se kuuluu tähän loppuvuoteen,joka vuosi sama juttu:d mutta oot oikeessa,nyt oikeen puhkuu urheiluintoa!!

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos Senja! Sitä käy niin harvoin ulkona enää, että oli pakko vähän panostaa :D mutta joo, tosiaan ei oo pitkään aikaan ollut tällaista hinkua hikoilemaan! Ja tuntuu etten oo laittanut ruokaakaan johonkin kahteen viikkoon :D Toivottavasti meidän into pysyy yhtä korkealla vielä ensimmäisen viikon jälkeenkin ;)

Anonymous (Ei varmistettu)

oot niin upee!! <3

Elisa (Ei varmistettu)

No voi kiitoksia!!

Jenna (Ei varmistettu)

Vautsi, ootpa upea!:)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitoksia Jenna!:)

julia (Ei varmistettu)

Sun blogi on kyllä innostavin juttu vähään aikaan! Oon saanut paljon motivaatiota liikunnan uudelleen aloittamiseen, ja on jotenkin armollista kuulla, että säkin otat toisinaan vähän rennommin. Oot upee! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos Julia! Ihana kuulla! :) Ja välillä täytyy hölläillä, jos siltä tuntuu ;) muistaa taas, minkä takia normaalisti liikkuu ja syö hyvin. Ei tällaista oloa jaksa kauaa!

Anonymous (Ei varmistettu)

Minä lupasin tänä vuonna vähentää nettisurffailua ja antaa enemmän aikaa rakkaille harrastuksille. Ne on parina viime vuonna vähän jääneet. :(

Elisa (Ei varmistettu)

Hyvä lupaus! Netissä aika kuluu todella nopeasti. Itselläni ei ole ollut konetta pariin vuoteen kotona, vasta nyt hankin läppärin. Huomaa kyllä heti, kuinka nopeasti illat vilahtaa, kun on koneella!

Lauren McKinley (Ei varmistettu)

Lupasin olla vähemmän itsekriittinen ja olla kiltempi itteäni kohtaan ja myös aloitan unelmakropan metsästämisen (:

Elisa (Ei varmistettu)

Loistava päätös!!:) kannattaa aina olla kiltti itselleen. Olemme aina itse meidän pahimpia kriitikoita ja lannistajia. Tsemppiä unelmakropan metsästämiseen!

Anonymous (Ei varmistettu)

Mistä tuo ihana mekko on hommattu!! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiiitoksia! :) Se on jo varmaan 3 vuotta vanha, joten niitä ei taida enää löytyä mistään. :/

Kommentoi