Uusia rutiineja

Uudessa paikassa asuessa muodostuu arkeen aina uudet rutiinit. Täälläkin on jo omat rutiinit selkiytyneet. Aamu alkaa omalta osaltani kävelyllä, jonka aikana kuuntelen Murhalesken muistelmia äänikirjana. Aamiaiseksi teemme ison satsin paistettua munaa, pinaattia, sipulia ja paprikaa. Kukaan meistä ei tee tällaista aamiaista kotona, mutta jostain syystä täällä aloimme syömään näin. Vähän tosin on jo ikävä leipää. 

Lounaaseen asti työskentelen katetulla ja valoisalla kuistilla. Treenipäivinä käyn treenaamassa vielä ennen lounasta. Jos sää sallii, katamme ulos. Lounaan jälkeen juomme kahvit ja pelaamme korttia pihalla. Sen jälkeen työpäivä jatkuu joko pihalla tai kuistilla. Iltaisin käymme pyörimässä kylillä, heittelemässä dartsia, pelaamassa biljardia, katselemassa auringonlaskua tai pyöräilemässä jossain. 

Yleensä katsomme viimeisenä illalla jakson Paljastavia valheita ja syömme edamame-papuja (parasta!). Melko arkista meininkiä, mutta sopii minulle varsin hyvin. Saa nähdä kuinka paljon rutiinit tulevat muuttumaan nyt, kun vuokraamme loppuajalle auton. Tulee varmaan ainakin käytyä vähän pidemmillä päiväretkillä, ja viikonloppureissu Miamiin & Key Westiin on myös suunnitteilla. 

When you're traveling to another country, it's inevitable that you're routines will change a bit. Here, I start my mornings with a short walk and listen to an audio book. We make breakfast together: spinach, eggs, pepper and onions. Then I work until lunch time, and usually do my workout before eating. After lunch we play cards on the porch and have our afternoon coffees. On the evenings we hang around the town, play darts or pool and watch sunsets. At the end of the evening we watch an episode of Lie to me from Netflix and eat edamame beans (the best!). 

Shirt - Lindex, Jeans - Cubus (midrise Marlie), Bag - Kooples, Heels - Steve Madden

Pictures: Tomi Taskula

 

Kommentit

noooraeveliiina
Noora Fisher

Wow! Upea asu ja ihanat kuvat!

Erica K (Ei varmistettu) http://ericakarppinen.blogspot.fi

Matkarutiinit <3 En malta odottaa että pääsen pian itsekin reissuun!

Elisa Lepistö

Ne on parhaita <3 Ja aina ihan erilaisia maasta riippuen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Todella kauniita kuvia!
Mulla olisi postaustoive. Huutelit aikoinaan vinkkejä edullisista vintage-vaatekaupoista Lontoossa ja tämä muakin kiinnostaisi. Voisitko tehdä jonkin vinkkilistan tsekkaamistasi hyvistä vintagekaupoista? Lontoon matka kolkuttelee jo ovella joten olis huippua kuulla sun lemppareita :)

Elisa Lepistö

Voi hitsi, en oikein muista minkään nimiä. Mutta ainakin Shoreditchissa niitä riittää. Kannattaa suunnata Redchurch Streetille ja pyöriä sen lähistöllä. Brick Lanella on paljon Vintage- ja second hand-liikkeitä, ja muita vähän erikoisempien vaatteiden myymälöitä. Sen lisäksi Camden Lock Marketissa on paljon vintage-liikkeitä, jotkut edullisempia ja jotkut kalliimpia. :) Ihanaa reissua!

Kommentoi