VIDEOBLOGI-IDEOITA

Blogiskene muuttuu kokoajan ja videoblogit tulevat kokoajan ajankohtaisemmiksi. Niinpä siis ajattelin itsekin lähteä kokeilemaan siipiäni videosisällön tekemisessä. Ainoana ongelmana (kaiken teknisen puolen omaksumisen lisäksi tietysti) on vain siinä, etten tiedä millaisia videoita lähtisin tekemään. Start living your best life on nykyään niin monimuotoinen ja luetuimmat postaukset ovat yleensä niitä vähän syvällisempiä. Siksipä haluankin kysyä teiltä, mitä te haluaisitte nähdä videolla? 

Joten, ehdotelkaa ihan mitä vain mieleen tulee! Kaikki ideat otetaan vastaan lämmöllä. 

Kommentit

Ronja (Ei varmistettu)

Treenivideoita!!! Hiustenlaittovideo :D olisi myös kiva kuulla kun pohdiskelet jotain asiaa videolla esim.Juuri aarrekartoista tai tavoitteista, onnellisuudesta jne.. En tiedä ovatko sellaiset liian vaikeita toteuttaa tai kuinka paljon haluat bloggaajana laittaa persoonasi videoihin :) aivan ihana blogi, kirjoitan ihanasti kaikista hyvänmielen jutuista ja sun kirjotuksista huokuu se että mietit paljon asioita ja osaat pohtia kaikkea monelta kantilta! En koskaan melkein jaksa kommentoida blogeja mutta sinun blogisi kanssa tekisi kyllä mieli käydä keskustelua xD hyvää työtä!

Elisa (Ei varmistettu)

Treenivideoita voisin koittaa kuvata, hiustenlaitossa oon ehkä maailman huonoin! :D Mutta tollaset pohdiskeluvideot voisi olla myös vaihtoehtona :) Kiitos kovasti kommentista, tosi kiva kuulla!

Oona (Ei varmistettu)

Ehdottomasti leppoisia kokkausvideoita tms! Ihania reseptejä sulla täällä blogissa. Olen lukenut alusta aste blogiasi ja nyt on pakko kommentoida. :D tämä on ollut aina lempparini ja on ollut ihana lukea aitoa blogiasi. Ihanaa tätä vuotta!

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana kuulla! :) Ja kokkausvideo vois olla kyllä aika hauska! Pistetään toteutukseen :) Kiitos vinkistä ja ihanaa vuotta 2015 myös sulle!

lotta (Ei varmistettu)

kokkausvideo olis super :')

Elisa (Ei varmistettu)

Joo laitetaan toteutukseen :)

(Ei varmistettu)

Treenivinkkejä! Ja lempparivaatteiden/asusteiden esittely olis huippu :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hyviä idiksiä Maria! ;)

tytteli (Ei varmistettu)

Tismalleen samoja ajatuksia mitä tässä on tullut jo.. lisäksi matkustelusta. Parhat paikat, mihin haluat vielä mennä, ihanimmat hetket maailmalla.. :)

Treenivaatevideo ois ihana!

Kommentoi