Videohaastattelu

Lähipiiriä on piinannnut jo pitkään flunssa, jolle kuvittelin itse olevani immuuni. Lauantaina se kuitenkin kaatoi minutkin sänkyyn ja piti siellä myös koko sunnuntain ja eilisen päivän. En muista milloin viimeksi olisin ollut niin poissa pelistä. Tajusin etten ole kertaakaan varsinaisen yrittäjyyteni aikana ollut niin kipeä että en kykenisi työskentelemään. Jotain hyvää siinä täydessä levossa oli, sillä nyt on jo ihan erilainen olo.

Päätinkin nyt ottaa vielä tämän päivän sohvalla lötkötellen, vaikka olo on jo paljon parempi kuin eilen. Illalla on kuitenkin luvassa hyvinvointivalmennus, jonne toivon mukaan pääsen suuntaamaan Twiningsin kilpailun voittajien kanssa, ellei olo tästä enää pahene.

Tulin kuitenkin jakamaan videohaastattelun, jonka vloggaaja Iriz Silander teki viime viikolla. Tämän voi hyvin kuunnella podcastinakin, joten napit  vain korviin ja puhelin taskuun! Haastattelusta selvii muun muassa se, mikä minua inspiroi tällä hetkellä, mistä Mental Health Monday sai alkunsa, ja mistä olen selvinnyt elämässä?

 

Kommentit

Iriz (Ei varmistettu) https://www.youtube.com/user/IrizSilander

Kiitos kun olit vierailulla kanavallani!! Tämä sun blogi on aivan ihana!

Elisa Lepistö

Kiitos Iriz! Kiva kun kutsuit :)

Kommentoi