VIDEOTERKUT KALIFORNIASTA

Kun on reissanut pari viikkoa ja liikkunut joka paikkaan autolla, alkaa olla aika tunkkainen olo kropassa. Onkin ollut nyt ihanaa, kun on voinut ostaa ihan oikeata ruokaa kaupasta. Odotin myös innolla sitä, että pääsee taas vähän treenailemaan. Tänään aamulla meidän olikin tarkoitus Madden kanssa suunnata barretunnille, mutta se oli täynnä. Lähdimme sitten haikkaamaan sen sijaan, eikä ollut huono päätös. Mikäs sen parempaa kuin aamukävely hyvässä seurassa tällaisissa maisemissa. Jyrkissä kohdissa tuntui oikein mukavasti alakropassa. 


Päätimme kuvata teille myös pienen videon lenkiltä. Toivottavasti saatte jotain selvää kovasta tuulesta huolimatta. Enjoy :D

Kommentit

aanaV (Ei varmistettu)

ihanat maisemat! ja ihanat noi sun arskat! mikä malli kyseessä?

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! Ne on jotkut Gina Tricotin 5 euron lasit mitkä ostin, että voi pitää urheillessa :D Ne on kyllä mennyt tosi huonoon kuntoon. Maddella on Ray Banit!

Anna (Ei varmistettu)
Elisa (Ei varmistettu)

No eikö ookkin! Ihan mielettömät :)

Jennik (Ei varmistettu)

Moikka! Löysin blogisi Madden vinkistä ja nyt oonkin kahlannut tän kokonaan läpi!Ihan huippua löytää uusia blogeja ja innostua niistä! Mukavaa luettavaa on etenkin tällä hetkellä nuo reissupostaukset, sillä ite oon lähdössä kesällä jenkki-roadtripille. Tällä hetkellä hämmentää kovasti tuo autonvuokauraus, oisko sulla siihen mitään vinkkejä. Ollaan siis vuokraamassa San Franciscosta autoa ja palautus tapahtuu samaan paikkaan. Kauheesti on eri hintoja eri paikoissa ja eri sivuistoilla, huoh.

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva kuulla! Ja heii, vuokratkaa Alamolta. Me vuokrattiin just niiden kautta ja niillä on parhaat vakuutukset ja hyvät hinnatkin. Kaliforniassa saa sitten olla useamli kuljettaja ilman lisämaksua, joten siitä ei kannata maksaa varausta tehdessä. Mikä teidän reitti on? Mä voisin kirjoittaa jotain sellasia postauksia tästä missä on vähän vinkkejä tällasta reissua suunnitteleville.

Jennik (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta! Meidän reitti tulee olemaan näillä näkymin SF-Santa Cruz-Morro Bay-LA-San Diego-Phoenix-Flagstaff-Grand Canyon-Las Vegas-Bakersfiel-SF. Tätä reissua on odotettu monta vuotta ja nyt sitten vihdoin päästään reissun päälle, niin siistiä! Kiva jos kirjottelet vinkkejä!

Tytteli (Ei varmistettu)

Kiva päivitys. Videopostauksia sais olla enemmänkin. Ihanaa reissua!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! Me yritetään tehdä tänään taas ;)

(Ei varmistettu)

Hihi ihana video :D Onko tuo kamera Sony Nex-3? Jos on niin mitä olet pitänyt? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hyvin bongattu! Kyllä mä tykkään. Sillä mä kuvaan yleensä kaikki ruokahommat sun muut systeemit. Ei se ihan tavalliselle järkkärille vielä pärjää, mutta koosta plussaa ja kääntyvästä kuvaruudusta :)

Kommentoi