Viikon paras päivä

Lauantai on kautta aikain ollut lempipäiväni. Jotain magiaa siinä edelleen on, vaikka nykyään oman arjen ja työn välille on lähes mahdotonta mitään rajaa vetääkään. Se on kuitenkin ihana syy pötkötellä vähän pidempään sängyssä, nauttia vähän parempi aamiainen ja fiilistellä sitä että viikonloppu on käynnissä JUST NYT. 

Yksi parhaista asioista lauantaissa on kuitenkin iltapäiväkahvit. Olen kofeiinille niin herkkä, että arkisin on mahdotonta juoda kello kahden jälkeen kahvia, ellen ole valmistautunut valvomaan todella myöhään. Viikonloppuna nukkumaanmenoajoilla ei ole niin väliä, joten voi huoletta nauttia tsufea ihan mihin aikaan tahansa. 

Joku lukijoistani vinkkasi Oatlyn ikaffe- kauramaidosta, jota marssin heti seuraavana päivänä ostamaan. Nyt se onkin jo ehtinyt vakiinnuttaa paikkansa meikäläisen ruokaympyrässä. Se sopii niin cappuccinon, kuin latenkin kanssa maidon korvaajaksi ja on omasta mielestäni kyllä paljon maitoa parempaa. 

Koska viikonlopun kahvihetkessä pitää olla jotain erityistä, olen ripotellut kahveihin päälle hiukan kaardemummaa. Ihan hullun hyvää. Sitten ei muuta kuin kahvi kouraan, villasukat jalkaan, peitto korviin ja hyvän kirjan äärelle. 

Kommentit

Ihania kuvia!! :) Kahvihetket on kyllä parasta!<3

Pitääpäs koittaa tota maidon korvaajaa, mitä oot käyttänyt.. :)

http://www.lily.fi/blogit/henna-maria

Minnapa (Ei varmistettu)

Mulla meni pitkään tajuta, että juuri niinä iltoina kun uni ei millään tullut silmään, olin yleensä juonut tavoistani poiketen iltapäiväkahvit töissä. Ihan hullua miten kofeiini voi tosiaankin vaikuttaa niin paljon joillakin ja toisilla ei juurikaan!

Elisa Lepistö

Joo se on jännä! Monet luulee että vitsailen jos kieltäydyn kolmen aikaan kahvista siksi ettei yöunet mene :D Itse en taas ymmärrä miten jotkut voi juoda ILTAKAHVEJA! :D

Kommentoi