Viikonlopun kuulumiset

Makoilen tällä hetkellä sohvalla ja kuuntelen Michael Kiwanukan Home Again kappeletta ja haaveilen jo tulevasta muuttopäivästä. Tällä hetkellä olohuoneen lattia on täynnä kirjakasoja, vauvanvaatteita, lehtiä, korurasioita, xbox pelejä, yhdet luistimet, taulujen kehyksiä, valokuvia ja pahvilaatikoita. Sekasorto alkaa pikkuhiljaa v*tuttamaan, mutta yritän huokailla syvään ja pitää mielessä sen, kuinka ihanalta tulee tuntumaan kaiken järjestäminen uuteen kotiin. 

Muuten viikonloppu on ollut varsin mukava. Eilen kokoonnuimme suunnittelemaan kaasojen ja bestmanien kanssa ystäviemme häitä. Suunnittelujen lomassa söimme myös sulhasen tekemää vegepitsaa, joka oli niin herkullista että on pakko kokeilla tehdä sellaista myös itse. Siinä oli mozzarellaa, artisokkaa, aurinkokuivattua tomaattia, lehtikaalia ja päällä balsamicoa. 

Kun hommat oli saatu päätökseen, aloimme pelaamaan isäntä vs. emäntä lautapeliä. Oli melko humoristista pelata sellaista kun eilen juuri kirjoitin sukupuolirooleista ja stereotypioista. Lautapelin ideana oli, että naisilta kysytään "miesten kysymyksiä" ja toisin päin. Kolme ensimmäistä meiltä kysyttyä kysymystä liittyivät autoihin tai formulakisoihin. Miehiltä puolestaan kysyttiin kuukautisista ja horoskooppimerkeistä. Miehille tuli myös kysymykset "mikä on smoothie?" ja "miltä kesäkurpitsa näyttää?". En tiedä olisiko pitänyt itkeä vai nauraa, mutta ainakin pelillä oli huumoriarvonsa. 

Illalla menin vielä lasilliselle ystäväni kanssa ja pohdimme muun muassa kantasolututkimusta ja erilaisia tulevaisuuden skenaarioita. Mietin nimittäin, olemmeko me sukupolvi joka tulee näkemään suurimman muutoksen kehityksessä, vai onko uusin sukupolvi aina se? Olemme nuorimpia heistä, jotka ovat eläneet aikana ennen internetiä ja kännyköitä. Tullaanko teknologian suhteen kuitenkin harppaamaan jonkun tulevan sukupolven aikana vielä dramaattisempia edistysaskelia? Vai onko teknologia edes se suurin mullistus? Mitä tapahtuu lääketieteen saralla? Mitä sellaisia asioita tässä ajassa on, jota tulemme kummastelemaan 50 vuoden päästä? 

Kohta pitäisi painella suihkuun ja siirtyä kämpille katsastamaan tämänhetkinen tilanne. Illalla on vielä treffit kaveripariskunnan kanssa. Tämä on ollut poikkeuksellisen sosiaalinen viikonloppu, sillä yleensä tulee löllöiltyä kotona ainakin yksi päivä. Normaalisti tarvitsen tällaisen jälkeen omaa aikaa, mutta nyt on yllättävän energinen olo. Illalla saa kuitenkin vielä rojahtaa sohvalle, syödä uunileipiä ja tuijotella X Factoria.

Miten teidän viikonloppu on mennyt? Ihanaa sunnuntaita kaikille!

(Pahoittelut täysin tekstiin kuulumattomista kuvista, tämänhetkinen ympäristö ei nimittäin inspiroi oikein tarttumaan kameraan.) 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei sulla on aina aivan parhaita biisisuosituksia! <3 Oliskohan mitenkään mahdollista että sulla olis useempi Spotify-lista julkisena? :D

Elisa Lepistö

Mulla ei oikein oo tällä hetkellä mitään listoja mihin oisin lisäillyt piitkään aikaan mitään. Nyt just aloin kasaamaan uutta, voin laittaa sen julkiseksi! :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Huippua, kiitos! :)

Just wondering (Ei varmistettu)

Vauvanvaatteita?

Elisa Lepistö

Hahah validi kysymys :D Ne on siis siskoni lapsien vanhoja, ja osa myös omilta lapsuusajoilta. 

Kommentoi