Vlogi: Päivä meidän kanssa

Kuvattiin yhtenä päivänä reissussa tällainen vlogi. Tuntuu aina tällaisissa My Day -julkaisussa, ettei tässä ole oikein mitään varsinaista sisältöä. Ja samalla nämä ovat tosi toivottuja sisältöjä Instagramissa. Mutta toisaalta, omastakin mielestä on hauska katsoa muiden ihan perusarkea, varsinkin sellaisten jotka elää jokseenkin samanlaista vaihetta.

Huomasi kyllä videota editoidessa, kuinka paljon tässä uudessa formaatissa on vielä opittavaa ja mitä tekisi eri tavalla seuraavalla kerralla. Mutta jääpähän ainakin kiva muisto tästä aikakaudesta.Totesin myös puolisolleni, kuinka sitä on vuosien myötä suhtautuminen itseensä muuttunut. Ainakin itselleni on ollut aikoinaan todella vaikea kuunnella tai katsoa itseään videolta. Mutta nyt siihen osaa suhtautua paljon neutraalimmin.

Olen muutenkin aina sitä mieltä, että on parempi vain tehdä asioita ja laittaa niitä ulos samantien. Vaikka se yleensä tarkoittaa sitä, että joutuu kestämään sitä keskeneräisyyttä ja huonommuuden tunnetta. Se on silti parempi vaihtoehto kuin jättää tekemättä asioita vain sen takia, että pyrkii heti täydelliseen lopputulokseen. Kehityskäyrä on nimittäin yleensä paljon jyrkempi tekemällä ja toistamalla, kuin vain ikuisuuksia pohtimalla ja suunnittelemalla.

perhe lapset matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *