Vuoden pimeimpänä päivänä

Kun säähän tai valon määrään ei voi vaikuttaa, täytyy pukeutua piristäviin vaatteisiin. Tämä keltainen pörrötakki on kerännyt enemmän kommentteja tuntemattomilta, kuin varmaan mikään aiempi vaatekappaleeni, joten se tuntuu piristävän myös muita. Eilen oli vuoden pimein päivä, ja optimistina olen tietysti iloinen siitä, sillä nyt olemme matkalla kohti kesää! 

Pimeydestä ja väsymyksestä huolimatta on ollut mukava viikko. Rakastan sitä, kun jouluna kaikki ulkomailla asuvat ystävät tulevat tänne ja lähiviikot ovat täynnä peli-iltoja, illallisia, ja juhlia. Eilen kävimme Via Tribunalissa Ruotsissa asuvan ystäväpariskunnan kanssa ja tänään näen muun muassa Melbournessa, Nycissä, Amsterdamissa, Pariisissa ja Lontoossa asuvia naisia glögi-illan merkeissä. Tuntuu vähän siltä, kuin asuisi jollain pikku paikkakunnalla ja pyhien aikaan kaikki palaisi takaisin kotikonnuille.

Tuntuu muuten ihan järjettömältä, että jouluaatto on YLIHUOMENNA! Odotan innolla perheen kanssa vietettyä aikaa, joulusaunaa, herkkuruokia, myöhään nukkumista ja toisaalta myös joulua seuraavia aktiviteetteja, kuten ennustusiltaa (tästä lisää myöhemmin), HIMin jäähallikeikkaa, Kauriinmetsästäjien EP-julkkareita ja uudenvuoden illallista isolla porukalla.

 

 Hoodie - Dr. Denim (here*), Skirt - Glamorous (here*), Shoes - Dr. Martens (here*), Coat - Nelly (here*) *adlinks

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Tää takki on vaan niin upea! :) Hyvää joulua Elisa. <3

Elisa Lepistö

Kiitos samoin Saranda!:)

Aisha J
Aisha

Mä rakastan pörrötakkeja! Jokin värikäs olisi kiva lisä omaankin kaappiin. :) Ihanaa joulua!

Elisa Lepistö

Sama täällä! Ne on kunnon piristysruiskeita! :)

Tarvitsen tuon takin elämääni!!

Kommentoi