Vuohenjuustoporkkanat & munakoisopalat

Kävin viimeviikolla äitini luona ja teimme tällaisia vuohenjuustoporkkanoita ja munakoisopaloja. Ohje on hyvin simppeli, mutta herkullinen.

 

Leikkaa porkkanat paksuhkoiksi tikuiksi ja laita ne pannulle jossa on tilkka öljyä. Mausta juustokuminalla sekä sitruunamehulla ja anna kypsyä hetken. Kaada porkkanat uunivuokaan ja asttele päälle vuohenjuustoa. Laita vuoka uuniin n. 10-15 minuutiksi ja lisää päälle tuoretta oreganoa.Munakoisot valmistuvat helposti samalla. Leikkaa ohuita ympyröitä munakoisosta ja paista ne pikaisesti pannulla öljyssä. Levitä päälle tomaattipyreetä ja laita päälle pala vuohenjuustoa. Munakoisot voi laittaa porkkanoiden kanssa samaan aikaan uuniin.

 

Nauti sellaisenaan tai lihan, kalan tai kanan kanssa.

 

When I visited my mothers house last week, we cooked these amazing goat cheese carrots and eggplant minibites. The recipe is very simple, but delicious!

 

Cut the carrots and put them on a pan with a little bit of oil. Flavor with cumin and lemon juice, and put them in an oven dish. Cover them with goat cheese and keep it in the oven for 10-15 minutes. After that add fresh oregano on top.

 

You can easily do the eggplant minibites at the same time. Cut thin slices of the eggplant and fry them quickly from both sides on the pan. Cover them with tomato puree and a slice of goat cheese. You can put them in the oven at the same time as the carrots. Enjoy!

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.