YESMAN-päivä

Facebook muistelee nykyään vanhoja päivityksiä, jotka tuovat välillä mieleen sellaisia päiviä, hetkiä ja tunnelmia, jotka ovat jo ehtineet hautautua niin syvälle mielen syövereihin, ettei niitä ollut muistanut. Tämä päivitykseni kuuden vuoden takaa ilahdutti kovasti minua tänään:

"mulla on tanaan YESMAN paiva, jonka johdosta oon juonut teeta persialaisen Hamidin kanssa,matkustanu pyorantarakalla Charlottenburgiin,juonut pullon kuoharia kampaajan kanssa kampaamon terdella samalla kun se muotoili mun kulmat ja teki paahieronnan.Sitten leikkaus ja varjays ja kaikki taa ilmaseks! Pakko suositella kaikkia kokeilemaan tata! On ollu pirun hauskaa!"

Kyseessä oli ensimmäin ulkomaanmatkani yksin, jonka tein keväiseen Berliiniin. Teille, jotka ette ole nähneet Yesman-elokuvaa, sanottakoon että ideana on se, ettei mihinkään ehdotukseen saa vastata muuten kuin myöntävästi. En ollut ennen tätä päivää edes tajunnut, kuinka paljon mahdollisuuksia jätän käyttämättä päivittäin. Vaikka kuvittelen olevani seikkailunhaluinen ja valmis aina kokeilemaan uutta, ovat kuitenkin "ei kiitos" tai "maybe later" katalia tapoja missata hauskuus. Kun aamusta jo jätin kaiken ns. kohtalon johdattelemaksi, näytti universumi minulle parastaan. 

Silloin en ollut vielä ihan yhtä hihhuli näiden päätä mitä haluat, ja saat sen- tyyppisten ajatusten kanssa. Kuitenkin näin jälkikäteen ajateltuna universumi toimi juuri niin. Se antoi minulle mitä halusin, tavalla jota en olisi mitenkään osannut kuvitella. Muistan nimittäin harmitelleeni jo lentokoneen vessassa sitä, kuinka juurikasvuni oli päässyt katastrofaalisen pitkäksi. Mietin, hakisinko värin kaupasta ja värjäisin sen hotellihuoneessa piiloon. Enpä tiennyt vielä silloin, että "ongelmani" tulisi hoitumaan paljon hauskemmalla tavalla. 

Inspiroiduin tästä ajatuksesta niin paljon, että yritän olla jatkossakin vähän avoimempi seikkailuille. Jos ensimmäinen reaktio on sanoa ei, harkitsematta edes asiaa, mietin nyt, voisinko sittenkin sanoa kyllä?

PS: Anteeksi kuvatulvasta! Tykkäsin vaan niin paljon näistä kuvista, jotka nappasimme varmaan jossain kahdessa minuutissa kämppämme edessä. NEW YORK on vaan <3

I love the fact that Facebook reminds me of things I did several years ago. Now I got a reminder of an update I did six years ago about a YESMAN-day. That was from my first trip that I did by myself. I decided to spend the day with saying yes to everything, and it got me to really fun places. I started the day by drinking tea with this persian guy named Hamid, then I ended up in this hair salon drinking champagne and getting a free haircut & color. The day was a fun reminder that I should say more YES to new adventures. You'll never know where they'll take you :) PS. Sorry for the picture overload, I just love these photos we snapped in front of the house today!

 

Kommentit

sarasusanna
Sara Susanna's

Upeita kuvia ja upee asu myös! Pitäisi kyllä itsekin sanoa useammin kyllä. Todelliset seikkailut syntyvät spontaanisti ja elämä on niin paljon hauskempaa kun osaa vähän irroitella! 

Elisa Lepistö

No niinpä! Jotenkin kaikki yllättävä ja erikoiset ehdotukset tulee torpanneeksi liian automsattisesti. Ja kiiitos :)

EricaK
EricaK

Mä TARVIIN tuollaisen pinkin neuleen, ihana! Ja ompa hauska ajatus, joskin tuli myös itselleni mieleen yksi tosi random päivä, vähän samalla yesman ajatuksella, oon ihan samaa mieltä! :)

Elisa Lepistö

Joo toi on IHANA! Lainasin kaverin vaatekaapista. Ihan täydellinen! :)

ellita (Ei varmistettu)

Ihanat kengät! Näin snäpissä kun kokeilit noita!! &lt;3 Minkä niminen liike?

Elisa Lepistö

Steve Madden! :)

Maiju N (Ei varmistettu)

Aivan ihanat noi kengät!! :) Onko kenties tämä malli?http://www.stevemadden.com/product/WOMENS/Booties/STEFEE/c/2163/sc/2212/...

Elisa Lepistö

Joo just noi! Mutta sävy on vähän vaaleampi mun mielestä kun tossa kuvassa :)

Maiju N (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta :) Joo kattelin itekkin, että sun kuvissa noi kengät näyttää vaaleammilta.

Naksutus (Ei varmistettu)

Mutta oikea kysymys on, mikä toi TÄYDELLINEN huulipuna on? Rakastuin.

Elisa Lepistö

Hahaha, täysin oikea kysymys! Se ok ikilemppari other storiesilta, sävyn nimi baft pink :) ja ne toimittaa myös suomeen ;)

Jennun (Ei varmistettu)

Ihana kun kuvista välittyy kuinka hyvin viihdyt Amerikassa. On myös ihailtavaa, kuinka rohkeasti vaihdat tyyliäsi. :)

Elisa Lepistö

Kiitos :) ollut kyllä ihan lapsi karkkikaupassa olo, kun on päässyt kaverin vaatekaapille ja saanut pukea jotain muutakin kun rantareleitä! Ja ihana kuulla että se välittyy myös kuvista <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Joooh mikä nykkimuija!!!! <3 <3 <3

Martina (Ei varmistettu) Http://Martinamartiala.blogspot.com

Ooooooo niin kaunis beibe&lt;3333

Elisa Lepistö

Beibe rakas!! <333333 

Kommentoi