Yolottelua

Se on jännä, miten talven aikana minua on mahdotonta saada liikkumaan kotoota mihinkään. Korkeintaan illalliskutsuille lähden, mutta yleensä kaikenlaiset aktiviteetit mitkä vaativat mahdollista ulkonaoloa (kuten taksijonossa seisomista) jää mitä suuremmalla todennäköisyydellä tekemättä. Kuitenkin kesäisin olen ihan eri ihminen. Tekee mieli yolotella menemään harva se päivä, ja lähden mukaan melkein kaikkeen mitä joku keksii ehdottaa. 

Kesä tuntuu jotenkin pidemmältä, kun päiviin tunkee ties minkälaista aktiviteettia. Tämä saattaa johtaa siihen, että töitä naputellaan joskus mitä epäinhimillisimpiin aikoihin, tai joskus läppäri puolestaan aukeaa jossain ihan kummallisissa paikoissa. Ehkä tässä on mukana jotain pientä ikäkriisiäkin, kun ajattelee että jossain vaiheessa ei enää välttämättä ole näin vapaa menemään, niin nyt pitää ottaa näistä kesistä kaikki ilo irti. 

Yolottelu-asenteen takia olen muun muassa lähtenyt Tukholmaan tennisturnaukseen, menossa vaeltamaan Kolille, pakannut korkokengät mukaan laukkuun ihan vain varmuuden vuoksi, ostanut lennot mielenkiintoisen tyypin luo, jota en oikeastaan tunne, lähtenyt terassille aina kun joku on pyytänyt, ja kysellyt enemmän miksi ei, kuin miksi?

Dress - Zalando (Bikbok)*, Shoes - Zalando (Senso)*

*adlinks

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit

Taru Mari
Stuff About

Kesällä tulee kyllä paljon enemmän touhuttua. :D Pitää ottaa valosta ja lämmöstä kaikki irti!

Kommentoi