VINKKEJÄ VIINITURISTEILLE! Tallinnan ihanat viinipuodit X 3

vs3.jpg

Tallinnan keskustaan on viime vuosien aikana alkanut ilmestymään toinen toistaan suloisempia viinipuoteja. Ajattelinkin vinkata tänään teille omista suosikkipaikoistani, joissa asioin varsinkin kun haluan oppia jotain uutta tai ostaa hitusen hienomman lahjan viemiseksi illanistujaisiin. Tällaiselle ei-ammattilaiselle kyseiset viinipuodit ovat erittäin hyödyllisiä, sillä niistä saa loistavaa palvelua alan ammattilaisilta. Tallinnahan on suomalaisille viininhaun luvattumaa, joten suosittelen lämpimästi vierailemaan seuraavalla reissulla perinteisten jättimarkettien sijaan näissä hitusen tunnelmallisimmissa puodeissa.

 

REIN KASELA Veinituba

Rein Kasela tarjoaa ns. vanhan maailman viinejä (Ranskasta, Italiasta, Saksasta, Itävallasta, Espanjasta ja Unkarista). Veinituvan somelierit järjestevät myös viinikoulutuksia, illanistujaisia ja viinimaisteluita pienille ryhmille! Suosittelen!

Rotermanni 12

www.manipenny.ee

image.jpg

 

image.jpg

 

 

VEINISÕBER

Veinisõber sijaitsee monelle suomalaisellekin tutuilla kulmilla nimittäin Kohvik Moonin ja Kohvik Klausin läheisyydessä osoitteessa Kalasadama 2.Veinisõberin henkilökunta on todella avualiasta ja täydellisen viinin löytäminen on  helppoa, sillä viinitilojen tapaan asiakas saa myös maistella viinejä. Viinien hintoja voi katsella etukäteen heidän kotisivuiltaan, täältä.

vs.jpg

vs2.jpg

vs3.jpg

vs4.jpg

(kuvat lainattu Veinisõberin facebook-sivuilta)

 

 

ELISABET AIAS

Elisabeth Aias on ehkä kaunein koskaan näkemäni viinipuoti. Mielenkiintoisten viinien lisäksi puoti tarjoaa nimittäin Tallinnan kauneimpia kukkia, aivan mahtava konsepti! Paikan omistaja/floristi kirjoittaa myös kukista ja kimpuista omassa blogissaan (kukkainspistä kannattaa siis hakea täältä)

Kauniita kimppuja ja viinejä löytyy osoitteesta Pärnu mnt 80, Tallinn 10131

www.elisabetaias.ee

nimeton.jpg

5676358.jpg

(kuvat lainattu: www.elisabetaias.ee)

 

iloista viikonloppua!

T

kulttuuri suosittelen ruoka-ja-juoma matkat
Kommentit (2)
  1. Ihania vinkkejä ja ihan uusia paikkoja – täytyy pitää nämä mielessä seuraavaa matkaa varten 🙂

    1. Kiva että löytyi uusia paikkoja!! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *