10 ASIAA JOTKA AION TEHDÄ VIELÄ TÄNÄ KESÄNÄ

Mulla on jostain syystä soinut viime päivinä päässä Scandinavian Music Groupin biisi Tällaisena kesäyönä jossa lauletaan ”nyt on jo pimeää, huomenna vaihtuu elokuuksi”. No ei ihan vielä, mutta vajaan parin viikon päästä kuitenkin. Ja vaikka rakastankin valoisia kesäöitä, niin kyllä pimenevissä loppukesän illoissa on tunnelmaa, vai mitä?

Kesäkuu ja heinäkuu ovat hujahtaneet ihan hirveää vauhtia, mutta kerrankin mulla on sellainen olo että oon ehtinyt tehdä vaikka ja mitä, enkä tunne jääneeni mistään paitsi. Muutamia juttuja mulla on kuitenkin vielä tämän kesän bucket listillä!

Tänä kesänä aion vielä:

– heittää talviturkin

– juhlia mun 28-vuotissynttäreitä

– käydä kotieläinpuisto Escurialissa katsomassa alpakoita. Me käytiin viime kesänä Escurialissa ja ihastuin söpöihin alpakkoihin niin paljon että mun on pakko päästä ihastelemaan niitä tänäkin kesänä 😀

– käydä treffeillä miehen kanssa ihan kahdestaan

– tehdä äitini ja Lydian kanssa yhden yön kestävän tyttöjen reissun

– käydä piknikillä! Piknik-suunnitelmat olisi tarkoitus toteuttaa ihan lähipäivinä kun on luvattu niin lämpimiä ilmoja.

– kuunnella ainakin pari äänikirjaa. Oon ihan vasta innostunut äänikirjoista, ja seuraavana mun kuuntelulistalla on Antti Tuiskun omaelämäkerta Antti Tapani ja Call Me By Your Namen vasta ilmestynyt suomenkielinen versio Kutsu minua nimelläsi.

– matkustaa Jyväskylään ystäväni häihin <3

– käydä kasvitieteellisessä puutarhassa

– olla somelakossa, tai ainakin vähän enemmän offlinessa. Oon taas havahtunut siihen miten paljon aikaa vietän puhelin kädessä tai läppärin ruutua tuijottaen. Ihan käsittämätöntä! Eilen päätin että puhelimella oloa on pakko vähentää ihan kunnolla, ja melkein koko päivä menikin niin että puhelin oli toisessa huoneessa ja netti pois päältä. Täytyy jatkaa samaan malliin!

Mitä juttuja sulla on vielä kesän bucket listillä?

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *