HELMIKUUN ARKIKUVA

Tämän vuoden ajan jaan blogissa yhden realistisen arkikuvan jokaiselta kuukaudelta.

Siinä missä tammikuu tuntui matelevan, helmikuu meni ihan hujauksessa. Sain tammikuun lopussa ajokortin, mutta vasta tämän kuun aikana voin oikeasti sanoa oppineeni ajamaan. Varmuutta ajamiseen on tullut ihan huikeasti lisää ja hetkittäin se alkaa jo tuntua tosi kivalta!

Helmikuun aikana ollaan käyty Lydian kanssa taas tiheämmin kerhossa. Vuodenvaihteessa meillä tuli pitkä tauko kerhoiluun kun mulla oli kiireitä autokoulun kanssa ja sitten kerhot olivat joulutauolla, mutta nyt ollaan taas palailtu kerhohommiin. Kerhoilusta on tullut tärkeä ajanviete meille molemmille. Minä saan kerhosta aikuisseuraa ja juttelukavereita, ja Lydia viihtyy muiden vauvojen kanssa leikeissä. Kun aloitettiin kerhoilut syyskuussa, Lydia oli neljän kuukauden ikäinen sylivauva joka lähinnä pötkötteli lattialla ja seurasi isompien leikkejä, mutta nyt hän jo kirmaa menemään muiden vaaperoiden kanssa.

Helmikuun alussa meillä oli kerhossa värikylpypäivä josta Lydia tykkäsi ihan hirveästi! Hän törssäili ja sotki itsensä mustikkaan ja välillä napsi mustikoita suuhunkin. Oman lapsen iloitsemista on niin ihana seurata <3

Mukavaa viikkoa!

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *