UUTTA SEINILLE GALLERIXILTA + ALEKOODI

Kaupallinen yhteistyö: Gallerix

Postaus on toteutettu yhteistyössä Gallerixin kanssa.

Moikka ja kivaa huhtikuuta! Ulkona on vielä metreittäin lunta, joten lumien sulamista ja kevättä odotellessa ajattelin jakaa teille vähän sisustuskuulumisia.

Meillä on taas kotona menossa monenlaista myllerrystä. Takkahuone ja eteinen odottelee edelleenkin pintaremonttia ja yläkerrassa on menossa jos minkälaista projektia. Myös meidän makuuhuonetta olisi tarkoitus sisustaa vähän uusiksi ja heivata pois esimerkiksi vauvan hoitopöytä, joka on jäänyt lähes käyttämättä. Vauva nukkuu ainakin toistaiseksi vielä meidän makuuhuoneessa, mutta siirtynee jossain vaiheessa isosiskon kanssa samaan huoneeseen.

Pääsin jälleen yhteistyön tiimoilta valitsemaan Gallerixin valikoimasta muutaman taulun kotiin. Molemmat taulut löysivät paikkansa meidän makuuhuoneen seiniltä.

 Queen on yksi minun ja mieheni lempiyhtyeistä ja heti kun nähtiin tämä Freddie Mercury-juliste Gallerixin valikoimassa, klikattiin se ostoskoriin. Mustavalkoinen kuva on mielettömän tyylikäs ja tuo makuuhuoneen muuten hillittyihin väreihin ja seesteiseen fiilikseen vähän kontrastia ja rosoisuutta. Julisteesta oli valittavissa joko pelkkä mustavalkoinen kuva tai sitten tämä versio jossa on valkoiset reunukset.

Toinen juliste jonka valitsin, on Matisse Papiers Decoupes No2. Gallerixin valikoimasta löytyy Henri Matissen taidejulisteita aivan ihanissa printeissä, ja mulle iski toisen julisteen kanssa totaalinen valinnanvaikeus. Tässä julisteessa tykästyin kuitenkin raikkaaseen keltaiseen printtiin. Tämä juliste sopii hyvin yhteen kodin muun värimaailman kanssa ja voisin kuvitella sen jokaisessa kotimme huoneessa.

Molemmat julisteet ovat kokoa 50 x 70cm ja valitsimme niille mustat kehykset Gallerixilta.

Meillä on suunnitteilla myös miettiä vähän uutta ilmettä alakerran valkoiselle tiiliseinälle. Tiiliseinä aiheuttaa taulujen kiinnityksen suhteen vähän haasteita, mutta katsotaan millaista muutosta saamme aikaiseksi! Jos sulla on suunniteilla tauluseinän sisustaminen, kannattaa kurkata inspiraatiota Gallerixin tauluseinät-sivun kuvakollaaseista, joihin on valittu valmiiksi julisteet ja niihin sopivat kehykset.

Sisustusinspiraatiota etsiessä kannattaa tsekata myös Gallerixin karttajulisteet. Karttajulisteen pystyy personoimaan omaan sisustukseen sopivaksi erilaisilla taustaväreillä, fonteilla ja designilla.

ALEKOODI:
Koodilla Sirimoi30 saat Gallerixin julistevalikoimasta -30% alennuksen. Täytä koodi kassalla kohdassa ”kuponki”. Alekoodi on voimassa 28.4.2022 saakka.

Muita sisustusaiheisia postauksia:

SYNTYMÄJULISTEET GALLERIXILTA + ALEKOODI

PESÄNRAKENNUSVIMMA & KODIN REMONTTISUUNNITELMIA

OLOHUONEEN VAALEANSININEN SEINÄ

UUDEN KODIN REMONTTI JA SISUSTUSINSPIRAATIOTA

HAAVEET TODEKSI – ME OSTETTIIN TALO!

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *