10 kysymyksen kauneushaaste

Still Life

 

Törmäsin vasta muutamassa blogissa tällaiseen hauskaan 10 kysymyksen kauneushaasteeseen, ja ajattelin että tää olisi kiva itsekin tehdä! Tässä siis tulee (ja saa vapaasti kopsata!):
 

1. Varhaisin meikkimuistosi?

Joskus ala-asteen puolessavälissä tuli kokeiltua kynsilakkoja ja huulikiiltoja, ja ehkä kutosluokalta lähtien sitten vähän aktiivisemmin. Ainakin Anytimen huulikiillot ja muut meikit oli silloin in :-D
 

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?

Aika usein huulirasva ja puuteri.
 

3. Lempituoksusi?

En käytä hirveästi tuoksuja, mutta Katy Perryn ihana Killer Queen on ollut käytössä jo pidemmän aikaa.
 

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

Ne perusjutut, eli liikunta, vedenjuonti ja jokseenkin terveelliset elämäntavat vaikuttaa ainakin itselläni olemukseen ja ihon kuntoon ihan hirveästi! Mulle on tärkeää pestä kasvot huolellisesti aamuin illoin, ja pitää meikittömiä päiviä mahdollisimman usein. Ja kosmetologilla kannattaa käydä jossain vaiheessa elämää, siellä nimittäin voi oppia ihmeitä omasta ihosta ja ihonhoidosta!
 

5. Uusin kosmetiikkalöytösi?

Essen ihonhoitotuotteet.

6. Ikimuistoinen virheostoksesi?

Ei tule mieleen mitään tiettyä, mutta kyllähän näitä aivan täysin väärän värisiä meikkivoiteita ja poskipunia on tullut ostettua varsinkin nuorempana :-D

7. Meikkivoiteella vai ilman?

Mineraalimeikkivoiteella.
 

8. Eyeliner vai kynä?

Kauhean harvoin tulee nykyään käytettyä, mutta eyelineristä tykkään.

 

 

9. Tuote, jota ilman et tule toimeen?

Hyvällä kasvojenpuhdistusaineella ja kasvorasvalla, dödöllä, kuivashampoolla, huulirasvalla ja muutamilla perusmeikeillä pärjää jo aika pitkälle! Niin ja söpöllä kosmetiikkalaukulla!
 

10. Tuote, jota haluaisit kokeilla?

Kaikkia erilaisia huulipunia! Vaikka tykkään tosi paljon huulipunista, tulee eri merkkejä ja sävyjä kuitenkin kokeiltua aika harvoin. Samoin luonnonkosmetiikkatuotteet kiinnostaa.

 

SEURAA:

Bloglovin & Pinterest

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.