3 x KUULUMISIA NYT

Mitä mulla on mielessä tänään?

– Mulla on nyt vähän reilu viikko takana Fitfarmin Fitmama-valmennusta. Oon jo pidemmän aikaa kaivannut vähän lisäboostia painonpudotukseen ja synnytyksen jälkeiseen terveellisempään elämään, ja Fitmama tuntui just sopivalta jutulta tähän hetkeen. Kuuden viikon valmennukseen kuuluu treeniohjeet ja ruokavalio-ohjeet, ja ohjeiden mukaan on helppo koostaa itselleen sopivat ateriat. Nälkää ei ole todellakaan tarvinut nähdä! Myös treeniohjeet on aika simppeleitä ja sopivan treenin voi valita fiiliksen mukaan. Nyt mulla on siis menossa toinen viikko valmennuksen parissa ja ajattelin että voisin kirjoitella siitä ensi viikolla ihan oman postauksen!

– En ehkä kestä että meidän vauva täyttää huomenna puoli vuotta! Ihan uskomatonta. Hän on ottanut kehityksessä ihan valtavan harppauksen nyt viiden ja kuuden kuukauden välillä. Hän tykkää hengailla lattialla vatsallaan, jokeltelee ihanasti ja on koko ajan äänessä 😀 Ollaan treenattu kovasti syöttötuolissa istumista, ja se alkaakin sujua jo tosi hienosti! Meillä on tarkoitus aloittaa sormiruokailua pikkuhiljaa, nyt kun syöttötuolissa istuminen tosiaan onnistuu aika hyvin, ja Lydia tuntuu muutenkin olevan tosi kiinnostunut syömisestä ja ruuasta 😀

– Oon jo ihan joulufiiliksissä! Oon sisustanut kotia vähän jouluisemmaksi ja suunnitellut että tänä vuonna voitaisi viimeinkin hankkia kotiin oikea joulukuusi. Mitä tulee joululahjoihin, niihin aion suhtautua vähän maltillisemmin. Tottakai mun tekisi mieli ostaa Lydialle vaikka mitä ihanaa, mutta veikkaan että hän on enemmän kiinnostunut rapisevasta lahjapaperista kuin itse lahjoista… 😀 Myös miehen kanssa ajateltiin ostaa toisillemme lahjaksi vaan jotain pientä. Yhden lahjan oon jo ostanut itselleni, nimittäin Essencen meikkijoulukalenterin. Enää reilu pari viikkoa niin saa jo avata ensimmäisen luukun!

Mitä sulle kuuluu? 🙂

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

muoti paivan-tyyli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *