32. RASKAUSVIIKON KUULUMISIA

Huh, melkein viikko on vierähtänyt postaamatta! Kulunut viikko onkin ollut aika kiireinen ja vaihderikas. Maanantaista keskiviikkoon olin työmatkalla Jyväskylässä ja vaikka reissu olikin mukava, pitkät päivät ja aikaiset aamut ottivat kyllä koville. Kroppa alkaa olla näillä raskausviikoilla muutenkin aika väsynyt, ja kaiken lisäksi jonku flunssa- ja mahatautipöpö meinaa tehdä tuloaan, mutta onneksi vointi on jo parempaan päin.

Tähän viikkoon on mahtunut myös paljon kaikkea kivaa, ehdin mm. työmatkalla nauttia ihanasta hotellihuoneesta ja vaahtokylvystä sekä nähdä mun ystäviä ja entisiä kämppiksiä monen vuoden tauon jälkeen!

Ensi viikolla mulla alkaa 33. raskausviikko, ja se tuntuu ihan käsittämättömältä! Vauva on ollut kohdussa pää alaspäin, mutta eilen mahassa alkoi sellaiset myllerrykset että luulen että hän on vaihtanut asentoa nyt kun on vielä tilaa 😀 Torstaina me käytiin OYS:issa synnytysvalmennuksessa, josta jäi tosi hyvä fiilis. Tuleva synnytys tietysti jännittää, mutta onneksi pääsen synnyttämään yhteen Suomen parhaimmista sairaaloista, ja jo pelkästään tieto siitä saa mulle luottavaisen olon.

Mulla on ollut tähän asti aika tyyni ja tasainen olo, mutta viime päivinä mielialat ovat vaihdelleet suuntaan ja mua on itkettänyt about kaikki… 😀 Mutta se kuuluu asiaan, ja pääsen muutaman päivän päästä vihdoin lomalle ja levähtämään ihan kunnolla.

Nyt vähän siivousta, Salkkari-uusintoja ja pitsan kokkailua.
Kivaa viikonloppua! 🙂

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

hyvinvointi oma-elama raskaus-ja-synnytys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *