3x lempimekot nyt

Still Life

Mihin olen pukeutunut viime aikoina? Vastaus: useimpina päivinä johonkin näistä mekoista!

Monkin hauska vaaleankeltainen kukkamekko on paksua materiaalia, jonka ansiosta se sopii hyvin talvipukeutumiseen. Tää mekko on värinsä puolesta aika poikkeava mun vaatekaapissa, mutta kaikessa outoudessaan tykkään tästä hirveästi! Yksi miinus mekossa kuitenkin on, nimittäin alahelma on etupuolelta vähän lyhyempi kuin takapuolelta, jonka vuoksi se nousee kävellessä ärsyttävästi ylöspäin.

Tämän harmaan collegemekon nappasin mukaan alkuvuodesta BikBokin alesta. Niin kiva ja rento perusmekko! Harmittavasti tämän laatu ei kuitenkaan ollut kovin erikoinen, sillä nukkaa näyttää kertyneen jo muutaman pesukerran jälkeen.

Musta neulemekko (jolle kuva ei tosiaankaan tee oikeutta!) on ostettu vuosi sitten, mutta parempaan käyttöön se on päässyt vasta tänä talvena. Mekko on malliltaan vähän pidempi, ja ulottuu melkein polvien alapuolelle. Simppelin mekon jujuna on poolokaulus, ja juuri siksi tykkäänkin tästä muuten simppelistä mekosta. Poolokauluksen yhdistän aika usein kullanvärisiin korvarenkaisiin!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.