3x parempi sunnuntai

Still Life

 

Sunnuntait. Miksi ne tuntuu usein niin ankeilta?! Muistelen, että oon koko ikäni kärsinyt jonkunlaisesta sunnuntai-syndroomasta. Vaikka maanantaina ei olisikaan tiedossa mitään velvollisuuksia, niin silti sunnuntait tuntuu jotenkin mälsiltä. Mitenhän sunnuntaipäivistä saisi vähän kivempia?! No ainakin näillä kolmella jutulla:

- Kukat. Kukat piristää jokaista päivää mutta erityisesti sunnuntaita!
- Lukeminen. Mun lempipuuhaa on kaivaa esiin luettavaksi vanhoja Trendejä ja Kodin Kuvalehtiä. Tyylivinkkien lisäksi lehtien talvinumeroista voi löytää kivoja reseptejä ja saa vähän lisää joulufiilistä.
- Rauhallinen aamiaishetki ja vähän enemmän huolella laitettu aamupala. Mustikkabanaani-smoothie siemenillä ja pähkinöillä ja iso kuppi kahvia toimii aina!

Ihanaa sunnuntaita!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Täälläkin ilmoittautuu yksi sunnuntaimasistelija! En tosiankaan keksi mistä tällainen olotila johtuu, huomennakin mulla on vapaapäivä täynnä kivaa ohjelmaa? :D En tiedä... Mutta nappaan sun vinkin vanhojen lehtien selaamisesta, niitä (nimenomaan Trendejä) on kertynyt iso kasa mutten koskaan oikein lue vanhoja numeroita. Tänään sitten! :)

Siri H
Still Life

Haha, kiva tietää etten oo ainut! :D Se on kyllä outoa, joku niissä sunnuntapäivissä aina vaan tuntuu niin ankeilta :D Vanhojen lehtien lukemista kyllä suosittelen, se on kivaa ja rentoa puuhastelua, eli just sunnuntaihin sopivaa!

Minnea
Minnean muruja

Niin samaa mieltä näistä! Kukat trkee koko viikonlopusta kauniimman :) Mulla toimii myös se, että keksii vähän normaalista poikkeavaa kivaa tekemistä, kutrn uimahalli tai leffa.

Siri H
Still Life

Näin on :) Huomasinkin sun kuvista että on taidettu samanlaisia viikonloppukukkia ostaa, haha :D Tuo on kyllä ihan totta, pitäis aina keksiä jotain tekemistä niin tulisi ainakin lähdettyä johonkin kotoa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.