4 JUTTUA TÄLTÄ VIIKOLTA

Mitäs mun viikkoon on kuulunut? No mm. seuraavaa:

– Sain viimeinkin aikaiseksi hankkia vaatekaappiin uusia kesävaatteita! Lämpimien ilmojen myötä havahduin siihen että mulla ei ole kauhean montaa sopivaa lyhythihaista vaatetta. Osa normivaatteista mahtuu kyllä päälle, mutta kuumien ilmojen myötä vaatekaapissa on kuitenkin ollut rentojen kesävaatteiden kokoinen aukko. Pitääkin käydä joku päivä ottamassa pitkästä aikaa kunnollisia asukuvia!

– Helteisten päivien aikana ei olla hirveästi viitsitty ulkoilla vauvan kanssa, mutta ollaan kuitenkin nautittu kesästä hengailemalla parvekkeella ja käymällä ulkona silloin kuin ei ole ollut hirvittävän kuuma. En muuten kestä että meidän pikkuinen on ihan kohta jo kuukauden vanha! 😮

– En edes halua laskea paljonko oon syönyt jäätelöä tämän viikon aikana…perjantaina olin koko päivän hekumoinut Ben & Jerry’s purkista, ja kun viimein sain aikaiseksi lähteä lähikauppaan, koin hirveän pettymyksen sillä kaupan pakastealtaat olivat menneet rikki eikä koko kaupasta löytynyt jäätelön jäätelöä 😀 Nooh onneksi toiseen lähikauppaan ei ole kovin pitkä matka ja sain haluamani jäätelöpurkin (joka suli sopivasti kotimatkalla ja hupenikin yhdeltä istumalta..).

– Me ollaan jääty ihan koukkuun HBO Nordicin loistavaan Chernobyl-sarjaan. Ihan huikea ja kaikin puolin laadukas sarja, jossa ydinvoimalaonnettomuuden piinaava tunnelma on kuvattu mielenkiintoisella ja totuudenmukaiselta tuntuvalla tavalla. Suosittelen tutustumaan!

Nyt (sateisen) sunnuntain viettoon, kivaa sunnuntaita sullekin! 🙂

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *