5 X JOULUKUUN SUUNNITELMIA

Joulukuussa aion:

– aloittaa autokoulun. Oon venyttänyt ja viivytellyt autokoulun aloittamista jo vaikka kuinka kauan, mutta nyt päätin että on hyvä aika hommata ajokortti etten ole aina bussiaikataulujen armoilla ja toisten kyyditettävänä.
– katsoa Disneyn piirrettyjä. Oon just se outo tyyppi joka ei ole nähnyt Disney-leffoja lapsena (tai jos oon niin en muista niistä mitään..) ja siksi ollaankin nyt miehen kanssa otettu yhteiseksi ajanvietteeksi katsoa kaikki Disneyn klassikkoelokuvat! Ollaan katsottu jo Basil-hiiri ja Aladdin, ja seuraavaksi on vuorossa Mulan.


– mennä yksin elokuviin. Rakastan käydä yksin leffassa! Last Christmas vaikuttaa just sellaiselta kivalta jouluhömppäleffalta jonka katsomisesta varmasti nauttisin.
– viettää ystävien kanssa pikkujouluja. Meidän perinteiseksi pikkujoulupaikaksi on muodostunut Toripolliisi, jonka ruuat eivät petä koskaan!
– ostaa joulukuusen. Ollaan vielä vähän kahden vaiheilla tuleeko meidän kotiin oikea kuusi vai tekokuusi – oikeassa kuusessa on ihana joulun tuoksu mutta tekokuusi on taatusti vähemmän sotkuinen vaihtoehto..

Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää <3 !

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

muoti paivan-tyyli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *