5 x mitä kuuluu nyt

Still Life

- Pupujen hoivailua. Meidän pupuneidit kävivät torstaina sterilisaatiossa, ja viime päivät ovat menneet kokonaan kotosalla heidän vointiaan tarkkaillessa. Kaneille tuo leikkaus on vähän vaativampi operaatio ja siitä toipuminen voi olla tosi hidasta. Onneksi heidän vointinsa on kuitenkin kohonnut melko hyvin, vaikka aika väsyneitä vielä ovatkin. Itse leikkauksesta ja eläinlääkärivisiitistä jäi kyllä hyvä fiilis, saatiin tosi hyvää ja iloista palvelua, ja pupujen kipulääkkeetkin oli annosteltu valmiiksi ruiskuihin kotihoitoa helpottamaan.

- Matkakuumetta. Ollaan menossa huhtikuussa käymään Espanjassa, ja saatiin idea käydä samalla reissulla myös Italiassa kihlajaismatkalla! Pohjois-Italia ja Gardajärven seutu kiinnostaisi, mutta ei olla vielä päätetty vielä ihan tarkkaa ajankohtaa tai paikkaa. Ehdotuksia ja vinkkejä otetaan vastaan!

- Hääkuumetta. Sen jälkeen kun mentiin kihloihin niin ne tulevat häät ovat tietysti olleet mielessä yhä useammin. Olen kuitenkin aika yllättynyt siitä kuinka lujaa hääkuume on iskenyt viime aikoina! Oon jopa alkanut katsomaan telkkarista hääohjelmia... Pitääkin kirjoitella (vielä aika alussa olevista) hääsuunnitelmista lähiaikoina tarkemmin!

- Leffafiilistelyä. Käytiin tiistaina katsomassa The Shape of Water, josta tykättiin tosi paljon! Mulla ja poikaystävällä on aika erilainen leffamaku, joten jo pelkästään se että joku elokuva kiinnostaa meitä molempia on aika erikoista :D The Shape of Water oli ihan mahtava ja taianomainen elokuva, suosittelen! Tänä keväänä kiinnostaisi nähdä vielä ainakin Ladybird ja ehkä myös Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

- Ensi viikon odottelua. Saan ensi viikolla ystäväni meille muutamaksi päiväksi kyläilemään, ihan parasta päästä hengailemaan ja puuhailemaan kaikkea kivaa yhdessä pitkästä aikaa <3
 

Ihanaa viikonloppua! <3

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

sharks
by a mile

Suosittelen tosiaan Three Billboardsia! Tykkäsin siitä tosi paljon itse :)

Siri H
Still Life

Täytyy kyllä käydä katsomassa se! Mua kiinnostaa leffa jo pelkästään Frances McDormandin takia joka on musta tosi mielenkiintonen näyttelijä :) 

Saranda
Tyhjä ajatus

Odotan innolla hääfiilistelypostauksia! <3 :)

Siri H
Still Life

Kiva kuulla! Sunkin hääpostauksia on ollut mukava lukea :)

JollyHolly

Mäkin ootan innolla hääpostauksia! :) Mä en edes oo vielä kihloissa, mutta mies kyllä löytyy ja mulla on tapana katsella aina kun ehdin niin ne hääohjelmat. Jollen ehdi niin boxitan :) esim. 4 Häät Amerikassa ,Kanadassa, Unelmahäät, Tahdon hääpuvun.. ihania ohjelmia..ihan tippa linssissä niitä välillä katselen.

Siri H
Still Life

Mahtavaa! :) Hääohjelmat saa kyllä välillä mutkin herkistymään, pakko myöntää :D Mutta hääohjelmia on niin kiva katsella kun voi itsekin saada inspiraatiota hääpukuun ja muihin juttuihin :)

JollyHolly

Joo! Mä oon päättänyt jo että haluan sellaisen haaleanvaaleanpunaisen pitsiunelman :D ei liikaa laahusta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.