5x mitä odotan huhtikuulta

Still Life

1) No sitä Skamin uutta kautta. Siis eikö tässä ole odotettu jo ihan tarpeeksi kauan?! Instagramin fanitileiltä on ahmittu kaikki tiedonjyväset ja edelliset kolme kauttakin on katsottu jo niin monta kertaa että nolottaa myöntää.

2) Lämpimiä ilmoja ja paljon aurinkoa. Täällä Oulussa on ollut kyllä ihanan aurinkoisia ilmoja jo monta viikkoa, mutta lunta on silti reilusti maassa ja ihan kauhean kylmä viima. Oikeastaan ihan viime päivinä on vasta ollut oikeasti kunnon plussakelejä.

3) Sitä, että saa viimein kaivaa kaapista esiin kaikki ihanat kevätvaatteet! Farkkutakit, bomberit, ohuet sukkahousut ja tennarit. Oon jo niin kyllästynyt pipoihin ja talvikamppeisiin.

4) Lenkkeilyfiilistä. En tykkää oikein lenkkeillä talvella, mutta joka vuosi kesää kohden lenkkeilyfiilis kummasti kasvaa. On niin kiva mennä lenkille vaikka kahdeksan aikaan illalla kun on vielä valoisaa. Musat vaan korville, lenkkarit jalkaan ja menoksi!

5) Sitä, että kesä on taas vähän lähempänä.

 

SEURAA:

Bloglovin & Pinterest

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Nrot 1. & 4. täällä samoja!! Iltalenkki ja sen jälkeinen SKAM jakso, waiting for it. xx

Siri H
Still Life

No todellakin! Tai sitten, kun odotus viimein palkitaan niin tulee ahmittua kaikki uudet jaksot putkeen ja se lenkkeily unohtuu ihan kokonaan .. :D

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Myönnettäköön että on tapahtunut kerran tai pari :-D mutta hyvällä omallatunnolla, ei aina tarvitse olla menossa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.