9 x Kroatia

Still Life

 

 

Oih, Kroatia! Me vietettiin ihanan rentouttava loma Tucepin kylässä, joka sijaitsee Makarskan rivieralla upean Biokovo-vuoriston juuressa. Riviera on täynnä kauniita pikkukyliä, jotka on ihan täydellisiä matkakohteita juuri tällaisille rennoille rantalomille. Viikon aikana me ehdittiin loikoilla rannalla lukemattomia tunteja, uida kristallinkirkkaassa vedessä, nauttia hyvästä ruuasta ja taivaallisesta jäätelöstä, nukkua paljon päikkäreitä, pyöräillä Podgoran kylään ja tehdä päiväreissu Splitin kaupunkiin.

Mulla oli matkalukemisena Hanne Valtarin ja Satu Rämön Unelmahommissa-kirja, joka on super mielenkiintoinen ja inspiroiva teos -  tätä kirjaa ei ole syyttä kehuttu! Matkan aikana tuli ahmaistua siitä ainakin puolet, mutta onneksi luettavaa riittää vielä kotiinpaluutakin ilahduttamaan.

Nyt täytyy vähän hengähtää (kotiruoka ja kahvi maistuu tällä hetkellä paremmalta kuin koskaan!), mutta lisää matkajuttuja ja asukuvia reissusta on tulossa blogiin vielä tämän viikon aikana.

Ilahduttavaa torstaita!

 

SEURAA:
Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Aivan ihania kuvia, tuli Kroatiaan kova ikävä. <3

Siri H
Still Life

Kiitos, Kroatia oli kyllä aivan huikea paikka! Viikon aikana siitä ehti nähdä vain pintaraapaisun mutta jäi kyllä suuri halu palata sinne vielä joskus :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.