ASIOITA JOTKA TEKEVÄT MUT ONNELLISEKSI

Musiikki. Podcastit ovat suurimmaksi osaksi syrjäyttäneet musiikin mun arjessa (mm. lenkkeillessä ja siivotessa), mutta välillä sitä huomaa miten paljon kaipaa musiikkia! Tällä viikolla oon palannut ajassa kaksi vuotta taaksepäin ja fiilistellyt Call me by your name-leffan timanttista soundtrackia ja Sufjan Stevensia sekä Tame Impalan uutta levyä.

Sarjoihin uppoutuminen. Oon niiiin myöhässä, mutta oon tajunnut Modernin perheen hienouden vasta vähän aikaa sitten! Mulla on tapana puuhailla aina jotain muuta samalla kun katson sarjoja, mutta nyt oon taas havahtunut siihen miten ihanaa ja rentouttavaa on napsauttaa suosikkisarjan päälle sellaisena hetkenä kun vauva nukkuu, on rauhallista ja saa uppoutua sarjan pariin ihan täysin tekemättä mitään muuta (kuten blogijuttuja tai kotitöitä) samalla.

Aikaisin nukkumaan meneminen. Yökukkujana nukahdan yleensä puolen yön maissa, mutta eilen oli harvinaisen väsyttävä päivä ja menin illalla sänkyyn jo kymmeneltä. Oi miten ihanalta tuntui nukahtaa niin aikaisin! Me siirrettiin eilen Lylli nukkumaan omaan huoneeseensa, josta hän heräsi tänään aamulla kuudelta (onneksi oli miehen vuoro nousta)…Aikaisin nukkumaan meneminen voi olla siis jatkossakin hyvä idea 😀

 lisäksi:
kahvi (kauramaidolla) ja korvapuusti
lämpimät villasukat
suukot
aurinkoiset pakkaspäivät
lapseni nauru

Rauhaisaa lauantaita! 🙂

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *