Blogi 1v!

Still Life

 

 

Eilen tuli kuluneeksi tasan vuosi siitä kun aloitin bloggaamisen! Sitä ennen oman blogin perustaminen oli ollut haaveissa jo pidempään, ja vaikka oman tyylin löytyminen bloggaamisessa onkin vaatinut aikaa, olen suunnattoman iloinen siitä millaiseksi blogini on muotoutunut! Bloggaamisesta on tullut mulle ennen kaikkea tosi tärkeä ja paljon energiaa antava harrastus. On huippua että olen vihdoin löytänyt oman kanavani luovuudelle ja kiinnostavien juttujen jakamiseen! Bloggaamisen myötä monet taidot ovat kehittyneet: kirjoittaminen, valokuvaus, kuvien muokkaaminen ja visuaalisuus. Ja mikä parasta, bloggaamisen kautta olen saanut paljon ideoita siitä millaisia juttuja haluan (niin blogin osalta kuin muutenkin elämässä) tulevaisuudessa tehdä.

Haluan myös kiittää teitä lukijoitani, tiedän että siellä ruudun takana on tyyppejä jotka ovat pysyneet mukana jo pidemmän aikaa! <3 Kiva että jaksatte käydä lukemassa mun juttuja, ja toivon että mun innostunut fiilis tähän hommaan välittyy myös teille!

Ihanaa torstaita!

 

SEURAA:
Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Onnea 1-vuotiaalle! Sun blogissa on hyvä ja inspiroiva fiilis :)

Siri H
Still Life

Kiitos ihanasta kommentista Minnea! <3

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Onnea blogille hurrrhurrhurraa :) Minä ainakin seuraan sinua ja tekstejäsi - älä lopeta bloggaamista! Niin kuin sanoit - bloggaaminen antaa energiaa ja lisää luovuutta, se jos mikä on JES. <3

Siri H
Still Life

Kiitos! :) Mahtavaa että tykkäät käydä lukemassa mun juttuja! Se on kyllä niin totta että bloggaamisesta saa irti niin paljon ja huomaamattaankin monet taidot kehittyy :) 

smagardi
astu harhaan

Onnea 1-vuotiaalle! :) ❤

(meillä onkin about samanikäiset blogit, omani täytti viime kuussa myös vuoden :D)

Siri H
Still Life

Kiitos ja onnittelut myös sulle! :) 

Onnittelut 1-vuotiaalle! <3

Siri H
Still Life

Kiitos paljon! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.