Botanical Garden

Still Life

 

 

 

Yksi juttu mitä tykkään tehdä aina matkoilla, on käydä puutarhoissa. Ja taas kerran huomattiin, ettei tarvitse lähteä kauas kotoa kokeakseen reissutunnelmaa ja löytääkseen elämyksiä! Keskiviikkona me nimittäin vierailtiin täällä Oulun piilotettussa helmessä, eli Oulun yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa, mikä on ihan huikea paikka! Puutarhassa on kolme pyramidinmuotoista kasvihuonetta täynnä mitä erikoisempia kasveja eri vyöhykkeiltä (mm. tropiikki ja subtropiikki) sekä kaunis ulkopuutarha, jonne voi istahtaa vaikka nauttimaan eväitä lammen äärelle niin kuin me tehtiin. Vielä riittää aurinkoa ja kivoja piknik-ilmoja, joten suosittelen ehdottomasti suuntamaan tuonne nauttimaan lähimatkailusta ja kauniista elokuun päivistä!
 

Oulun yliopiston kasvitieteellinen puutarha, Linnanmaan yliopistoalue, osoite Kaitoväylä 5

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

 

 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Noi on ihania paikkoja! itse olen käynyt kasvitieteellisessä puutarhassa Wienissä ja Helsingissä...ihankuin olisi ollut vielä joku muukin kaupunki, nyt en saa vain mieleeni sitä...Niissä voisi olla vaikka kuinka kauan! Olisiko Joensuussa ollut?

Siri H
Still Life

Niinpä, näissä puutarhoissa on aina jotenkin sellasta maagista tunnelmaa ja todellakin tekisi mieli vaan jäädä sinne hengaileen :D Se on kyllä mahtavaa että Suomestakin näitä paikkoja löytyy!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Minäkin oon sellainen puutarhoissa haahuilija! :-D

Siri H
Still Life

Haha, hyvä etten oo yksin tän mieltymyksen kanssa! :D Puutarhat on kyllä jotenkin niin ihanan maagisia paikkoja.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.