DIY: Kuvakollaasi

Still Life

Kirjoittelin aiemmin keväällä vaatehuoneen perälle unohtuneesta kollaasista, jonka löysin sattumalta joku aika sitten. Siitä innostuneena otin maaliskuun projektiksi uuden kollaasin tekemisen. Projekti kylläkin vähän venähti, mutta tällainen siitä tuli!

Joku voisi sanoa tuota levottomaksi, mutta halusin nimenomaan saada kollaasiin mukaan paljon erilaisia kuvia ja värejä, sillä muuten se ei ole mun näköinen. Kaikki kivat kuvitukset, kauniit kuvat, tekstit ja fontit vetoaa aina mun visuaaliseen silmään, ja niitä löytyikin tosi paljon vanhoja Trendejä ja muita lehtiä selatessa. En ollut ajatellut tekeväni mitään ns. unelmakollaasia, mutta sattumalta löysin vanhasta Trendistä artikkelin kliseistä elämänohjeista, ja poimin siitä nuo kaksi lausahdusta: Kuuntele itseäsi ja Tartu hetkeen, sillä ne tuntui jotenkin sopivalta just nyt. Ja lisäksi tuossa nätissä kuvituksessa oli kiva teksti "Je ne regrette rien" - kai senkin siis jonkinlaiseksi elämäohjeeksi voisi tulkita. Ja tietysti valitsin kollaasiin myös kuvia jotka kuvastaa haaveita ja muita tärkeitä asioita: kaunista elämää, matkustelua, ruokaa, rakkautta ja elämästä nauttimista. Oikeastaan tuosta tuli vielä kivempi kuin mitä aluksi ajattelin, jotenkin niin pirteä ja täynnä yksityiskohtia.

Tuo kollaasin värkkääminen on kyllä superkivaa puuhaa, ja jotenkin tosi rentouttavaa luovaa tekemistä. Siitä vaan sakset käteen, lehtipino eteen ja sitten leikkelemään ja mallailemaan kuvia!
 

SEURAA:

Bloglovin & Pinterest

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.