Essencen uudet meikkisuosikit

Still Life

 Kuinka moni muu on tykästynyt halpismeikkimerkki Essencen tuotteisiin? Minä tutustuin Essenceen viime vuoden puolella, ja tällä hetkellä meikkipussista löytyy useita merkin tuotteita. Olen aiemmin kirjoittanut niistä mm. tässä ja tässä postauksessa!

Viimeisimmät ostokseni Essenceltä ovat Mosaic Blush-poskipuna ja hehkua antava Glow to Go- meikin kiinnityssuihke. Poskipunat kuuluu mun vakiomeikkituotteisiin, ja tykkään yleensäkin poskipunissa persikkaisista ja pinkeistä sävyistä. Tähän poskipunaan ei tarvinnut pettyä, sillä sävy on kaunis ja väriä levittyy muutamalla sipaisulla kasvoille juuri sopivasti.

Glow to Go:n kaltaiset meikkisuihkeet ovat mulle aika uusi tuttavuus, ja täytyy sanoa että olin tästä suihkeesta positiivisesti yllättynyt! Suihke antoi mukavasti hehkua ja säihkettä kasvoille (ja toimi hyvin yhteen poskipunan kanssa). Sen verran on tosin pakko moittia, että tuo suihkeen suutinosa on aivan liian iso, eli sitä meni kasvojen lisäksi myös vähän ympäriinsä.. mutta muuten hyvä tuote, ja uskoisin että tämä jää ihan säännölliseen käyttöön!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

En oo kokeillut tuollaisia meikkisuihkeita, mut nää essencen tuotteet näyttää tosi söpöiltä :)

Siri H
Still Life

Niin näyttää, näissä on kyllä jotain mikä vetoaa ulkonäonkin puolesta! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.