FIILIKSISSÄ

Still Life

 

Oi että nämä tavalliset viikonloput on vaan ihan parhaita. Oon ollut ihan fiiliksissä valosta, lukemisesta, aamukahvista, uusista ja pehmeistä lakanoista, muutamasta perjantai-illalla nautitusta viinilasillisesta, kukista, Nunnu-koiran vierailusta ja ihan vaan siitä että kotona on niin kiva olla.

En tiedä onko teistä kovinkaan mielenkiintoista lukea tämän tyylisiä juttuja, mutta musta on aina tosi kiva kirjoittaa näitä lyhyitä fiilistelypostauksia!

Kaiken tämän kotioleskelun vastapainoksi on tietysti kivaa kun on vähän enemmän aktiviteetteja. Tällä viikolla tehdään pikareissu pääkaupunkiseudulle (ihanaa päästä johonkin!) ja myöhemmin tässä kuussa juhlitaan meidän kihlajaisia varmaan kahteenkin otteeseen. Niin mukava päästä suunnittelemaan tarjoiluita ja järkkäämään kahvitteluja ja illanistujaisia!

Mukavaa viikonalkua!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

 

Kommentit

essiy (Ei varmistettu)

tämäntyyliset tekstit on just parhaita, into arkea ja elämää kohtaan välittyy ainakin tälle lukijalle. Blogisi on samaistuttava. Arjesta löydän itsekin pientä suurta iloa

Siri H
Still Life

Kiitos paljon piristävästä kommentista! :) Muakin ilahduttaa arjen pienet jutut, ja ihan mahtavaa jos niiden kautta syntyneistä postauksista on iloa muillekkin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.