FJÄLLRÄVEN KÅNKEN ON PARAS HOITOLAUKKU VAUVALLE

Kun me tehtiin talvella hankintoja vauvaa varten, en millään osannut päättää millaisen hoitolaukun haluaisin. Nettikauppojen valikoimasta ei oikein löytynyt mitään omaa silmää miellyttävää. Kaikki hoitolaukut näyttivät jotenkin kankeita ja epäkäytännöllisiltä. Tai sitten ne olivat hirveän kalliita.

Hoitolaukussa on tärkeintä käytännöllisyys, mutta totta kai myös ulkonäkö. Monet hoitolaukut näyttivät jotenkin liian isoilta, sellaisilta että ne veisivät vaunujen tavarakorissa hirveän ison tilan. Sitten onneksi tajusin että meillähän on kotona yksi käyttämätön Kånken-reppu! Käytän itse Kånkenia lähes päivittäin, ja sinne mahtuu yllättävän paljon tavaraa läppäristä lähtien. Miksen siis ottaisi reppua käyttöön myös vauvan hoitokassiksi?

Kånken onkin osoittautunut käytössä toodella näppäräksi! Sinne mahtuu vauvan tavarat parin yön reissulle, tai jos käydään vauvan kanssa vaikkapa kaupungilla ja mukaan tulee vain pakolliset tavarat (tuttipullo, maito, vaipat), reppuun mahtuu esimerkiksi ostoksia tai itselleni vaihtovaate. Reppu mahtuu hyvin pienempienkin vaunujen tavarakoriin, sitä voi pitää selässä tai vaunujen tangossa olevassa koukussa roikkumassa.

Ylimmässä kuvassa näkyy mitä kaikkea reppuun mahtuu: vaipanvaihtoalusta, litran purkki maidonkorviketta, tuttipullo,vaippoja, kosteuspyyhepaketti, harso, peitto, tuttinauha, varatutit, kolmet sukat, yöpuku, kolme bodyä, kolmet housut, pipo, kuolalappu ja muutama lelu. Ja tilaa jäi vielä!

Heitetäänpä samaan syssyyn myös muutama suositus kehiin! Oon aivan ihastunut Liewood-merkin ihanan pehmeisiin harsoihin. Ostin suloiset dinosaurus-kuvioiset harsot Noomi Storesta. Suloinen mintunvihreä pupupeitto on suomalaista Lempituote-merkkiä, sen ostin taannoisella Jyväskylän reissulla Iloisesta Designkaupasta. Peittoa voi käyttää myös pyyhkeenä, harsona tai vaikka vaipanvaihtoalustana!

Leppoisaa lauantaita! 

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *