FREDDIE

Yksi syy lisää odottaa innolla syksyä: syystyyli ja kerrospukeutuminen!

Mä koen oloni jotenkin kotoisammaksi kun päällä on pitkää lahjetta ja kerroksia. Syksyn tullen laitan päälleni värikkään pipon tai Fiddlerin Brixton-lätsän ja muhkean hupparin bomber-takkiin ja Dr. Martensin punaisiin luottomaihareihin yhdistettynä.

Yhden vaatehankinnan oon jo tehnyt syksyä varten: Freddie Mercury-hupparin Carlingsista. Bongasin hupparin jo aiemmin kesällä Oulun Carlingsista, mutta siitä ei ollut enää mun kokoa jäljellä. Jyväskylän Carlingsista löytyi sitten onneksi huppari omassa koossani! Valkoinen huppari on yksikertaisen tyylikäs ja siinä on hieno mustavalkoinen Freddie-printti. Hupparissa on luomupuuvillaa ja se tuntuu niiiin pehmeältä päällä!

Mitäs teillä on viikonlopun suunnitelmissa? Minä olen tämän viikonlopun polttarileskenä sillä miehelleni järkätään jälkikäteispolttarit näin naimisiin menon jälkeen 😀 Mahtavaa että hän pääsee pitkästä aikaa juhlimaan! Minä olen kehittänyt itselleni ja vauvalle vähän muuta tekemistä, tänään mennään yökyläilemään äidilleni ja sunnuntaina on sitten tarkoitus puuhailla jotain muuta kivaa.

Ihanaa viikonloppua!

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *