HEI IHANA MAALISKUU!

ihanamaaliskuu1.jpg

Ah, viimeinkin maaliskuu!

Maaliskuun alkaminen tarkoittaa sitä että kevät on virallisesti koittanut! En tiedä olenko yksin mielipiteeni kanssa, mutta musta tuntuu että tänä vuonna jo helmikuu oli keskimääräistä valoisampi ja keväisempi. Pimeyden jälkeen on ollut ihan parasta että aamulla töihin mennessä on valoisaa ja töistä tullessa viiden aikaan iltapäivällä paistaa vielä aurinko.

Tänä vuonna olen odottanut maaliskuuta erityisen paljon. Suurin syy siihen on se että maaliskuu on mun viimeinen työkuukausi ennen vuosilomaa ja äitiysloman alkua. Jään todennäköisesti pois töistä maalis-huhtikuun vaihteessa ja siihen on aikaa enää nelisen viikkoa. Hurjaa!

ihanamaaliskuu2.jpgihanamaaliskuu4.jpg

Mulla on vähän sellainen fiilis että äitiysloman alettua hautaudun neljän seinän sisään laittamaan kotia valmiiksi vauvaa varten (ja muutenkin uppoudun vauvanodotukseen..), joten siksi ajattelin ottaa maaliskuusta mahdollisimman paljon irti ja tehdä kaikkea sellaista mitä en ehkä myöhemmin jaksa tai viitsi tehdä. Huomenna olisi 45specialissa Iisan keikka jonne aion mennä, lisäksi olisi tarkoitus ainakin mennä elokuviin, käydä kylpylässä, käydä shoppailemassa vaatekaappiin vähän keväisempiä vaatteita ja matkustaa pois Oulusta viikonlopuksi.

Oikein aurinkoista maaliskuun alkua kaikille! 🙂

ihanamaaliskuu3.jpg

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *