HELLO 2018

Still Life

Hyvää uutta vuotta! Musta on jollain tavalla aika ihanaa, että vuoden ensimmäinen päivä on maanantai. Uuden vuoden alkaminen on aina jotenkin puhdistavaa, ja se että uuden vuoden ja uuden kalenterin saa aloittaa viikon ensimmisestä päivästä, tuntuu erityisen kivalta.

En yleensä tee kauheasti uuden vuoden lupauksia, mutta viime päivinä olen miettinyt muutamia tavoitteita tälle vuodelle. En aio aloittaa superdieettiä tai uuden urheilulajin harrastamista, vaan ihan aluksi tavoitteena on saada ruokavalio tasapainoon jouluherkuttelun jälkeen ja jatkaa jumppaamista tavalliseen tahtiin. Tänä vuonna lupaan olla positiivisempi, mennä aikaisemmin nukkumaan, lukea enemmän kirjoja, roikkua vähemmän somessa ja luurilla ja olla lempeämpi (erityisesti itseäni kohtaan!). Ja tietysti toivon että tämä vuosi olisi onnellinen ja tasapainoinen, ja että se toisi tullessaan jotain uutta ja mielenkiintoista. Vuoden ensimmäisen viikon tavoitteena olisi puolestaan saada unirytmi paremmaksi ja tehdä suursiivous olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen!

Uusi vuosi tuo myös blogiin vähän uusia juttuja, sillä ajattelin aloittaa blogissa teemakuukaudet, eli ottaa kuukausittain käsittelyyn eri teemoja joista julkaisen muutamia postauksia. Saapa nähdä millaiseksi tämä idea muodostuu, varmaa on ainakin se että tammikuun teemana on liikunta ja hyvinvointi!

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.