Hiusdonitsin paluu

Still Life

 

Kuinka moni muistaa Sinkkuelämästä kohtauksen, jossa Carrie sanoo ettei kenenkään pitäisi pitää hiusdonitsia julkisella paikalla? Mun mieleen on jostain syystä jäänyt tuo lause, enkä kyllä ihmettele että useiden mielestä hiusdonitsit olisivat voineet jäädä suosiolla ysärille.

No mutta, ysärijutut kun ovat muutenkin in, päätinpä minäkin kokeilla ja ostaa ihan hetken mielijohteesta hiusdonitsin. Tämä sininen yksilö löytyi Gina Tricotista, ja koska oon tällä hetkellä tykästynyt myös kaikkeen samettiseen, en vaan voinut jättää tätä kauppaan! En ollut aluksi ihan varma onko donitsi ihan mun juttu, mutta nyt näyttää pahasti siltä että mustakin on tulossa yksi niistä tyypeistä jotka pitää hiusdonitseja julkisilla paikoilla. Musta tää on kyllä aivan ihana, ja kun tulee muutenkin pidettyä hiuksia puolinutturalla, niin hiusdonitsi on siihen oikeastaan aika näppärä. Ja sopii muutenkin kivasti polkkatukkaan!

Hiusdonitsi - ihan mahtava vai liian ysäri?

 

SEURAA:

Bloglovin & Pinterest

Kommentit

Lumos

Mä muistan tuon ihan saman lainin ja se tulee myös mun mieleen joka kerta, kun nään hiusdonitsin kaupassa! Ehkäpä juuri siksi ne sitten sinne kauppaan minun osalta jääkin :D

Siri H
Still Life

Haha, ymmärrän ihan täysin! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.