HUHTIKUUN VIIMEINEN

Still Life

Ahh, aamukahvi kotisohvalla ja se ihan tavallinen aamiainen! Omaan ruokavalioon palaaminen tuntuu niin hyvältä, sillä reissussa tuli syötyä hieman tuhdisti. Italiassa (ja myös Espanjassa) oli aivan taivaallista jäätelöä, mutta täytyy sanoa että pitsa-ja jäätelökiintiö on tällä hetkellä aika täynnä. Mulle kehittyi matkan aikana myös joku omituinen kokisriippuvuus..

Mutta joo, muutenkin oma koti, oma sänky ja lemmikit on ihan parasta just nyt! Nukuin reissussa aika huonosti, mutta onneksi omassa sängyssä uni maittaa vähän paremmin. Pupuja ehti myös tulla aivan hirveä ikävä! He olivat maailman parhaimmassa hoitopaikassa, mutta vetelivät ilonhyppyjä heti kotiin päästessään :D

Tuntuu kyllä ihan hullulta miten nopeaa aika taas menee, en voi uskoa että nyt on huhtikuun viimeinen päivä ja vappuaatto! En ole kauheasti jaksanut/ehtinyt tehdä mitään suunnitelmia, tosin en kyllä muutenkaan ole kovin innokas vapunjuhlija. Puistokaljottelut ja täpötäydet baarit aiheuttaa tällä hetkellä lähinnä kylmiä väreitä :D Tämä päivä meneekin varmaan ihan arkisesti pyykinpesun, kaupassa käynnin ja lenkkeilyn parissa (joo-o, oon maailman tylsin!), ehkäpä huomiselle sitten voisi keksiä jotain hauskempaa tekemistä!

Sellaisia sekalaisia ajatuksia tänään, mukavaa viikonalkua ja vappua! <3
 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Vitsi, että sun loma kuulostaa niin ihanalta! Mutta mikään ei kyllä voita kotona nukkumista :) Mukavaa vappua!

Siri H
Still Life

Loma oli aivan ihana, mutta se on kyllä just niin että kotona uni maistuu parhaiten :) Kiitos samoin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.