Huulipunajuttuja ja viikonlopun kuulumisia

Still Life

 

Kivaa sunnuntaita! Mun viikonloppu on sujunut aika tavallisesti, sisältäen sopivassa suhteessa tekemistä ja loikoilua. Perjantai-illan vietin tosiaan yksin leffassa, ja eilen käytiin päivällä ystävän kanssa tsekkaamassa Häämessut. Loppuilta menikin sitten kotisohvalla Netflixin, pitsan, jäätelön ja poikaystävän seurassa :D

Tänä viikonloppuna ei tullut pahemmin otettua kuvia, niin tässä muutama otos menneeltä viikolta! Sain viimein aikaiseksi ostaa kosmetiikkavarastoon kirkkaanpunaisen huulipunan (sävy on hauskasti nimetty Head To-ma-toes). Näistä Essencen huulipunista on tullut aiemminkin kirjoiteltua, ja hyvien kokemusten ja edullisuuden vuoksi niitä on kertynyt meikkipussiin jo useampia. Tämäkin puna osoittautui käytössä oikein kivaksi, ja tuo kivaa vaihtelua tyyliin mulle tyypillisten pinkkien ja vaaleanpunaisten huulipunien ohelle.

Tulevalla viikolla on tulossa blogiin ainakin fiilistelyä Häämessuilta, vähän sisustusjuttuja ja parit asukuvat! Nyt nauttimaan aurinkoisesta sunnuntaipäivästä!

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

 

Kommentoi