HYVÄN MIELEN JUHANNUS

Still Life

 

Juhannus tuli ja meni. En tehnyt juhannustaikoja tai käynyt juhannussaunassa, sen sijaan vietin juhannusta maalla ja kaupungissa, join älyttömän monta kuppia kahvia, tunsin onnellisuutta tästä hetkestä ja tulevasta, pelasin lautapelejä, nuuhkin kesäsateen jälkeistä tuoksua, otin päikkärit koirakaverin kanssa ja pesin kolme koneellista pyykkiä.

Juhannuksen ainoat kuvat napsaistiin meren äärellä sateessa ja tuulessa. Kuviin tuli seesteinen tunnelma, mutta oikeasti tuolla rannalla oli niin jäätävä tuuli että juoksin heti kuvien ottamisen jälkeen takaisin autoon lämmittelemään :D

Nyt on levännyt ja pirteä olo ja akut ladattuna tätä viikkoa varten. Aurinko paistaa ja ensimmäinen viikon kolmesta työpäivästä on jo takana. Mun mieli on jo vähän ensi viikonlopussa, nimittäin silloin on tiedossa pikku reissu pois Oulusta! Sitä ennen pitäisi kylläkin mm. tehdä yksi markkinoinnin verkkotentti...miksi oi miksi pitää aina jättää verkkoluentojen kuunteleminen viime tippaan?!

Ihanaa kesäkuun viimeistä viikkoa! <3

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

 

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Ihana tunnelma kuvissa! :) Tsemppiä tenttiin, kyllä se siitä! Mullakin kesäopintoja meneillään, tuntuu että nämä ei mihinkään lopu - en oo ehtinyt kunnolla edes huokaisemaan nyt kesäkuussa. Toivon että heinä- ja elokuunvaihde olis yhtä aurinkoinen, ja vähän lämpimämpikin, kun aion irtaantua kesäopinnoista kunnolla ja vain nauttia ''lomasta'' :)

Siri H
Still Life

Kiitos ja kiitos! :) Ymmärrän! Mulla on nyt siis vaan yksi 5 op:n kurssi josta pitäisi tuo tentti tehdä ja oon kyllä niin huonosti valmistautunut että.. :D Aiemmin kun ei ollut töissä niin ehti kunnolla paneutua ja opiskella, mutta nyt tuntuu ettei pysty yhtään keskittymään luentoihin ja materiaaleihin edes tuon yhden kurssin verran :'D Tsemppiä sulle kans opiskeluihin, muista pitää tosiaan välillä lomaa ;)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Yritetään lomailla... ;D No mut kyllä sä sen tentin läpi pääset, asennoidu siihen niin hyvin menee! :)

Siri H
Still Life

Haha, toivotaan! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.