IHANA ELOKUU

Still Life

Ahh, elokuu <3 Vaikka elokuuhun liittyy aina vähän haikeutta kesän loppumisesta, niin siltikin elokuu on kaunis ja ihanan tunnelmallinen kuukausi. Yöt pimenevät ja ilmassa on jo syksyinen tuulahdus. Päivisin voi vielä nauttia kesäisestä lämmöstä, mutta viileneviin iltoihin saa kaivaa kunnolla vaatetta päälle.

Elokuu on myös siksi kiva, että vietän tämän kuun 20. päivä mun synttäreitä. Vaikka näin aikuisena ei niin hirveästi tulekaan vanhenemista juhlistettua, niin lapsuuden synttäreistä on aivan ihania muistoja. Usein oli niin lämmintä että vietettiin mun kaverisynttäreitä ulkona pihaleikeissä koko päivä. Viime vuonna kutsuin perheen meille synttärikahveille, ja itse asiassa se päivä oli yksi kesän kivoimmista. Ehkä tänäkin vuonna syntymäpäivää voisi juhlistaa samoissa merkeissä!

Tämä kesä on ollut ihanaa ja levollista aikaa, mutta odotan kyllä kovasti sitä että syksyn myötä elämään tulee jälleen vähän enemmän rytmiä ja rutiineja. Niin ja tietysti odotan myös sitä että voi alkaa taas pukeutumaan syksyvaatteisiin! Vaatekaapissa odottelee vaikka mitä ihania syksyisiä asuja, ja muutenkin tuntuu että olen jo vähän kyllästynyt kaikkiin kesämekkoihin :D

 Värikäs kimono on kirppislöytö viime syksyltä, joka on kylläkin ollut melkein koko kesän käyttämättömänä vaatekaapin uumenissa. Taisin juuri vähän aikaa sitten postauksessa mainita että nykyään tulee pukeuduttua tosi simppelisti, eikä kovin värikkäisiin asuihin...perun puheeni! Mutta eikös se juuri olekin parasta pukeutumisessa - ei tarvitse noudattaa mitään sääntöjä, vaan voi laittaa päällensä just sen fiilikseen sopivan asun? Toisinaan yksinkertaista ja pelkistettyä, toisinaan hauskaa ja leikittelevää.

Huomasin muuten vasta näitä kuvia katsellessa että mulla on tuo kimono nurinpäin päällä (ja oli sitä koko kauppareissun ajan) kun lappukin kurkistaa tuolta niskasta.. :D

Mukavaa sunnuntaita! <3

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.