IHONHOITORUTIININI + TESTISSÄ MURUMURU

murumuru3.jpg                                                                                                                                                                                                                      *tuotteet saatu

murumuru2.jpg

Millaisia ovat päivittäiset ihonhoitorutiinini?

Kun puhutaan jokapäiväisestä ihonhoidosta, mulle kasvojen puhdistus ja kosteutus aamuin illoin ovat kaiken a ja o. Olen ollut aina aika ahkera hoitamaan ihoani, mutta viime vuosina olen pyrkinyt entistä täsmällisempään hoitoon ja löytämään ne omalle iholleni sopivat tuotteet. Kuulun niihin ihmisiin joilla teini-iän iho-ongelmat eivät suinkaan jääneet nuoruuteen, vaan olen kärsinyt pienemmistä ja suuremmista iho-ongelmista vielä viime vuosinakin.

Ennen kaikkea mulle tärkeä oivallus on ollut se, että herkkä ihoni tarvitsee lempeitä ja helliviä tuotteita. Ihooni tulee herkästi epäpuhtauksia ja näppyjä, ja se tarvitsee ennemminkin kosteuttavia ja ravitsevia tuotteita eikä esimerkiksi kasvoja entisestään kuivattavia ärhäköitä kuorintoja.

Vartalon kosteutus kuuluu myös päivittäisiin ihonhoitorutiineihini. Varsinkin näin talviaikaan kädet tarvitsevat iltaisin ja pitkin päivää kunnon rasvausta. Raskausaikana tärkeäksi ihonhoitorutiiniksi on muodostunut ihoöljyn levittäminen joka ilta kasvavalle vatsalle. Ei taida olla olemassa mitään vippaskonsteja estämään raskausarpien muodostumista, mutta öljy ainakin kosteuttaa ihoa ja vaalentaa jo olemassa olevia arpia.

murumuru4.pngTällä hetkellä mulla on käytössä suomalaisen Murumuru-merkin puhdistusvaahto, kasvovesi ja kasvovoide, jotka sain testiin blogin kautta (kiitos!). Murumurun tuotteet ovat ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja ne valmistetaan Helsingissä. Tuotteet on suunniteltu herkälle iholle ja niiden raaka-aineena on murumuruvoi, jolla on ihon punoitusta ja tulehdusta vähentäviä vaikutuksia. Mulle murumuru-voi oli raaka-aineena ihan uusi tuttavuus ja pienen googlettelun avulla selvisi että se on kookosöljyn tapaista voita, joka valmistetaan palmupuun pähkinöiden valkoisesta rasvasta.

Tykästyin erityisesti Murumurun puhdistusvaahtoon, joka tuntuu olevan mun iholle oikein sopiva tuote. Vaahto tuntuu ihanan pehmeältä iholla ja siinä on mieto makea tuoksu. Mulla on viime aikoina ollut paljon epäpuhtauksia varsinkin leuan alueella, ja iho tuntuu nyt paljon rauhoittuneemmalta.

Kasvojen kosteutukseen kasvovesi ja kasvovoide osoittautuvat hyväksi yhdistelmäksi. Murumuru-kasvovesi sisältää mm. inkiväärin juuriuutetta sekä ihon suojakerroksen toimintaa tukevia prebiootteja. Muunmuassa chiasiemenöljyä sisältävä kasvovoide imeytyy ihoon nopeasti ja piti ihon hyvin kosteutettuna myös kovien pakkasten aikaan. Ainakin näiden tuotteiden perusteella mulle jäi tosi positiivinen fiilis Murumurun tuotteista, ja mua kiinnostaisi kokeilla myös brändin muita tuotteita, kuten luonnollista hiuslakkaa ja hoitoöljyä!

murumuru1.jpg

Koska meille on tulossa muutaman kuukauden päästä vauva, luonnonkosmetiikka ja mahdollisimman ihoystävälliset tuotteet ovat alkaneet kiinnostaa myös vastasyntyneen ihonhoitoa ajatellen. Vaikka vastasyntynyt ei montaa ihonhoitotuotetta tarvitsekaan, koen itse tärkeäksi että ne muutamatkin tuotteet ovat mahdollisimman helliä ja laadukkaita. Mikäli teillä on suositella jotain hyviä tuotteita tai tuotemerkkejä vauvan iholle, saa ehdottomasti antaa vinkkejä!

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *